Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Οικονομική Επιτροπή ψήφισε αίτημα εργαζομένων για παρέκταση εκδίκασης στην Αθήνα

Η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε αίτημα εργαζομένων για παρέκταση εκδίκασης στην Αθήνα

Το κριτήριο για την ψήφο του κυρίου Σωτηράκη δεν είναι τα δίκαια των εργαζόμενων του δήμου, αλλά η απόσταση από τις δημοτικές εκλογές

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, της 22ας Αυγούστου 2023, της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, κατατέθηκε αίτημα από πενήντα συμβασιούχους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου, για παρέκταση εκδίκασης στην Αθήνα προσφυγής για τη μονιμοποίησή τους, επειδή καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και επειδή συνεχώς ανανεώνονται οι συμβάσεις τους.

Υπέρ της παρέκτασης ψήφισαν από τη διοίκηση οι Νέστορας Λαφαζανίδης, Χρήστος Δεμερτζής και ο πρόεδρος της Επιτροπής κύριος Κώστας Σωτηράκης. Από την αντιπολίτευση ψήφισαν υπέρ οι Γιάννης Καμαρινός,  Μένια Καλού, και Θοδωρής Μπαλτάς.

Λευκό ψήφισαν οι Κώστας Αμανατιάδης και Γιώργος Σταυρίδης από τη διοίκηση, ενώ απουσίαζε ο Πέτρος Σούλας από την αντιπολίτευση, ο οποίος μάλλον δεν θα ψήφιζε το αίτημα των εργαζόμενων, γιατί δεν ψηφίζει τέτοια θέματα.

Σήμερα έγινε το θαύμα και ψήφισε το αίτημα των εργαζόμενων ο κύριος Σωτηράκης, ο οποίος πριν λίγο καιρό δεν είχε ψηφίσει ίδιο θέμα, γιατί έλεγε πως είναι δημόσιος υπάλληλος και φοβάται τη δίωξη. Τελικά ο κύριος Σωτηράκης φοβάται τη δίωξη μόνο όταν δεν είναι κοντά οι δημοτικές εκλογές. Το κριτήριο για την ψήφο του κυρίου Σωτηράκη δεν είναι τα δίκαια των εργαζόμενων του δήμου, αλλά η απόσταση από τις δημοτικές εκλογές.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ