Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Οι υποψήφιοι πρέπει να πάρουν θέση για τα παλιά κοιμητήρια...

Στάθης Καϊτετζίδης: Οι υποψήφιοι πρέπει να πάρουν θέση για τα παλιά κοιμητήρια (ΘΕΠΑΝ)

Την παρακάτω επιστολή στην «Αγκίδα» έστειλε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

  « Μπαίνω στον πειρασμό να καταθέσω τις θέσεις μου διαβάζοντας στην σελίδα σας τα παρακάτω.

   ” Πολύ λιβάνι μύρισε κατά την προεκλογική περίοδο ”. [ Άρης Μπιτσώρης ].

   ” Η ιστορία του ΘΕΠΑΝ και η ” μαύρη βίβλος ” απαιτεί να πάρετε θέση ΟΛΟΙ  οι υποψήφιοι. [ Τσιότσιος Αθανάσιος ].

   Είναι θετική πρόκληση για μένα ο σχολιασμός του κυρίου Τσιότσιου στο δημοσίευμα της AGIDAS, που λέει ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πάρουν θέση για το θέμα των παλαιών κοιμητηρίων [ ΘΕΠΑΝ ] στο Ελευθέριο – Κορδελιό.

   Δεν γνωρίζω αν οι παραπάνω αρθρογράφοι γνωρίζουν κάτι περισσότερο ή αντλούν τα επιχειρήματά τους από τον πράγματι υπερβάλλοντα θρησκευτικό ζήλο που επιδεικνύουν οι υποψήφιοι αιρετοί στις εκλογές του Οκτωβρίου.

   Με Στεντόρεια φωνή δηλώνω. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ – ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

   Ο αγώνας σταματάει μόνο όταν δικαιώνεται.

   Είναι γνωστό ότι το θέμα πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία θεωρώ ότι είναι αδύνατον να αγνοήσει τον νόμο 3800/1957, τον αναγκαστικό νόμο 582/1968 και τον νόμο 1644/1986 [ άρθρο 1 ], βάσει των οποίων είναι κατοχυρωμένος ο τίτλος  ιδιοκτησίας που είναι στη Διεύθυνση Γεωργίας και αναμένει τον φυσικό και νόμιμο ιδιοκτήτη του να τον παραλάβει, που είναι μόνο ο Δήμος Ελευθερίου – Κορδελιού – Ευόσμου.

   Το θεωρώ απίθανο, αν όμως για οποιονδήποτε λόγο υπάρξει αρνητική εξέλιξη η δικαίωση για μένα και αρκετούς συνυποψηφίους μου, με τους οποίους συνομιλώ, δεν σταματάει στα Ελληνικά σύνορα και στην Ελληνική δικαιοσύνη.

   Η υπόθεση είναι καθαρή και οι θέσεις των υποψηφίων πρέπει να είναι ξεκάθαρες, αστερίσκοι και υποσημειώσεις, αν, ίσως και μπορεί, ” μα ” και ” μου” δεν έχουν καμία θέση.

   Σε κάθε περίπτωση ενημερώνω σε κάθε κατεύθυνση και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι  ” έχουν γνώση οι φύλακες ” . – [ τελεία και παύλα ].

                            Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΣΤΑΘΗΣ  ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ