Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά τι αντιδήμαρχος είναι η Αλεξάνδρα Κορωνίδου;

Τελικά τι αντιδήμαρχος είναι η Αλεξάνδρα Κορωνίδου;

Σε άρθρο της «Αγκίδας» αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Κορωνίδου ως αντιδήμαρχος Κ.Α.Π.Η. και Προσχολικής Αγωγής. Η κυρία Κορωνίδου με μήνυμά της στην «Αγκίδα» διευκρίνισε ότι είναι αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας. Η «Αγκίδα» διόρθωσε τον τίτλο της αντιδημάρχου, αλλά αναρωτιόμαστε τελικά τι αντιδήμαρχος είναι η Αλεξάνδρα Κορωνίδου.

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 17 Μαΐου 2023, αναφέρεται ότι «Αντιδήμαρχος Κ.Α.Π.Η. και Προσχολικής Αγωγής ορίστηκε η Αλεξάνδρα Κορωνίδου» με την υπ΄ αρ. 24283 απόφαση του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού. «Η θητεία της νέας αντιδημάρχου ορίστηκε από 15/5/2023 έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31/12/2023)».

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 27 Μαΐου 2023, σε δημοσίευμα για τη γιορτή Λήξης Δημοτικών Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών, αναφέρεται ότι «Στη γιορτή λήξης παρέστησαν η Αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ & Προσχολικής Αγωγής Αλεξάνδρα Κορωνίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Σταυρίδης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρία Γαβαλά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, η Τοπική Σύμβουλος Ευόσμου Μαρία Γκαγκανιάρη, κ.ά.».

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 15 Ιουνίου 2023, σε δημοσίευμα με τίτλο «Ακόμη ένα σχολείο θωρακίστηκε με απινιδωτή», αναφέρεται ότι «Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Σταυρίδης, η Αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ και Προσχολικής Αγωγής κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου, η Κοινοτική Σύμβουλος Ευόσμου κ. Μαρία Γκαγκανιάρη».

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 28 Ιουνίου 2023, σε δημοσίευμα με τίτλο «Τρίτη ηλικία & μέτρα προστασίας από τον καύσωνα», αναφέρεται ότι «Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους των ΚΑΠΗ , στην πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα “Μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα”, με ομιλήτρια την ιατρό κ. Γιαννούλα Μαριούλα της 9ης ΤΟΜΥ».

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 14 Ιουλίου 2023, σε δημοσίευμα με τίτλο «ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ», αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου προσκαλούν…».

Τελικά η Αλεξάνδρα Κορωνίδου είναι αντιδήμαρχος Κ.Α.Π.Η. και Προσχολικής Αγωγής, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας ή αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας; Με ποια απόφαση δημάρχου αναιρέθηκε η υπ΄ αρ. 24283 απόφαση του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, με την οποία η κυρία Κορωνίδου οριζόταν Αντιδήμαρχος Κ.Α.Π.Η. και Προσχολικής Αγωγής;

Σ.

Η κυρία Κορωνίδου κάλυψε και το κενό από την παραίτηση της κυρίας Πεσματζόγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ