Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤουλάχιστον ο Κώστας Σωτηράκης είναι εκλεγμένος

Τουλάχιστον ο Κώστας Σωτηράκης είναι εκλεγμένος

Πολλές φορές ασκήθηκε κριτική στον Κώστα Σωτηράκη και γενικότερα στη διοίκηση Μανδαλιανού με το σκεπτικό ότι ο κύριος Σωτηράκης διοικούσε αντί του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, έπαιρνε αποφάσεις αντί του δημάρχου, απαντούσε αντί του δημάρχου και χάρασσε την πολιτική της διοίκησης αντί του δημάρχου.

Ακόμα κι αν συνέβαιναν όλα αυτά, ο Κώστας Σωτηράκης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Η μεγάλη αντίφαση είναι πως όλα αυτά τα καταλόγιζαν στους κυρίους Σωτηράκης και Μανδαλιανό και άνθρωποι που τους φαίνεται πολύ φυσιολογικό σε μια άλλη παράταξη να απαντάει αντί του υποψηφίου δημάρχου κάποιος που δεν θα είναι ούτε υποψήφιος και που φαίνεται πως είναι ο μόνος με δικαίωμα να εμφανίζεται, να σχολιάζει, να απαντάει χωρίς να πάρει την άδεια κανενός.

Ας φανταστούνε όλοι, όσοι ασκούσαν κριτική για τους συγκεκριμένους λόγους στους κυρίους Σωτηράκη και Μανδαλιανό, μια παράταξη στη διοίκηση του δήμου που στη θέση του κυρίου Σωτηράκη θα είναι κάποιος ο οποίος δεν θα είναι όχι αντιδήμαρχος, αλλά ούτε καν δημοτικός σύμβουλος.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ