Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕγκληματική η εγκατάλειψη σταδίου και κολυμβητηρίου από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Εγκληματική η εγκατάλειψη σταδίου και κολυμβητηρίου από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Η εγκατάλειψη του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού είναι εγκληματική για δύο λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν έχει στάδιο και κολυμβητήριο, με αποτέλεσμα οι αθλητές και γενικά οι νέοι του δήμου με τον μεγαλύτερο νεανικό πληθυσμό να πρέπει να κατευθύνονται σε άλλους δήμους.

Ο δεύτερος λόγος είναι η τεράστια ανάπτυξη που θα είχε η περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού, αν το στάδιο και το κολυμβητήριο δεν παρέμεναν κουφάρια. Μπορεί να φανταστεί κανείς τις αθλητικές και τις οικονομικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν γύρω από το στάδιο και το κολυμβητήριο. Μάλιστα η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου θα έδινε ώθηση στη ραγδαία ανάπτυξη ολόκληρου του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανάπτυξη του δήμου και να μην ξεκινάμε με την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου.

Η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού πρέπει την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών να γίνει στόχος της διοίκησης του δήμου, της αντιπολίτευσης, εμπορικών συλλόγων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορέων και όλων των κατοίκων. Τα «δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα» ή «δεν μπορεί να δώσει χρήματα η κεντρική εξουσία», στα οποία μας φλόμωσε η διοίκηση Μανδαλιανού, πρέπει να εκλείψουν από το λεξιλόγιό μας. Η άρνηση της διοίκησης Μανδαλιανού να ασχοληθεί με την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, ουσιαστικά στάθηκε εμπόδιο στην εκρηκτική ανάπτυξη της περιοχής άνωθεν της περιφερειακής οδού και ολόκληρου του δήμου.

Και επειδή οι της διοίκησης Μανδαλιανού έχουν εύκολες τις δικαιολογίες και θα ρίξουν τις ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις, πριν το κάνουν ας θυμηθούν ότι η χώρα πέρασε δέκα χρόνια μνημονίων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ