Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Καινοτομία» του προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προς άγραν ψήφων

«Καινοτομία» του προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προς άγραν ψήφων

Το να παρουσιάζει ένας αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δικό του επίτευγμα κάτι που εδώ και χρόνια ήδη εφαρμόζουν οι προκάτοχοί του, κάθε άλλο παρά καινοτομία και νεωτερισμό αποτελεί. Μάλιστα, όταν χρησιμοποιείται και η πρόφαση ότι αυτή η «καινοτομία» γίνεται προς όφελος των πολιτών, τότε είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για «στάχτη στα μάτια», με μοναδικό σκοπό την άγρα ψήφων.

Ο λόγος για το γραφείο του προέδρου της κοινότητας στο Ελευθέριο-Κορδελιό, το οποίο, αν και εδώ και πολλά χρόνια λειτουργούσε πολλές ώρες ημερησίως, ο νέος πρόεδρος παρουσιάζει ως δική του καινοτομία το γεγονός ότι θα λειτουργεί στο εξής συγκεκριμένες ώρες καθημερινά, κάτι που στην ουσία περιορίζει χρονικά και τις επισκέψεις των πολιτών, προκειμένου να καταθέσουν τα παράπονά τους.

Οι εύλογες σκέψεις που δημιουργούνται στο μυαλό του κάθε δημότη, μετά την ανάρτηση του κ. Λαζαρίδη, είναι ότι δεν λειτουργεί για το καλό του τόπου του ως εκλεγμένος -έστω από κλήρωση- πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, αλλά ότι ουσιαστικά παρουσιάζεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και προσπαθεί, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, να καθησυχάσει τους παραπονεμένους δημότες.

Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές, λύσεις δεν μπορεί να δώσει. Γιατί αν μπορούσε όντως να δώσει λύσεις, θα προχωρούσε στην ολοκλήρωση του ΓΠΣ, σε διορθωτικές παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους, στην τοποθέτηση φωτισμού εκεί που δεν υπάρχει, στην επαναφορά της παρέλασης κτλ.

Το έντιμο απέναντι στους συνδημότες σας κ. Λαζαρίδη είναι, να αποφασίσετε από ποιο πόστο θέλετε να υπηρετήσετε τον δήμο και τους δημότες. Καλό θα ήταν επίσης να μας απαντήσετε αν ισχύουν οι διαδόσεις πως θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές και η σύζυγός σας και αν αυτές οι εκλογές για την παράταξή σας αποτελούν οικογενειακές υποθέσεις, αφού μετά τις προσλήψεις συγγενών., τώρα έρχονται και οι οικογενειακές υποψηφιότητες (σύζυγοι, βαφτιστήρια, ανίψια, παιδιά κλπ.).

Δυστυχώς, φαίνεται ότι μαζί με τη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» έρχονται και νέα ήθη και έθιμα, με κάποιους να πιστεύουν ότι οι συνδημότες μας είναι ιθαγενείς, που θα τους ξεγελάσουν μοιράζοντάς τους «καθρεφτάκια».

Λ. Ερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ