Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Χατζηβρέττας εμπνευστής του Καλοκαιρινού φεστιβάλ και του τουρνουά beach volley

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας εμπνευστής του Καλοκαιρινού φεστιβάλ και του τουρνουά beach volley

Στο τέλος του Ιουλίου, έπεσε η αυλαία του 7ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά το 5ο Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley MIXED 2X2, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ και το Τουρνουά Beach Volley είναι δύο πολύ επιτυχημένοι θεσμοί, τους οποίους παρακολουθούν κάθε χρόνο χιλιάδες δημότες και οι οποίοι καθιερώθηκαν από τον Γιώργο Χατζηβρέττα, όταν ήταν αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού. Μάλιστα το τουρνουά Beach Volley, μετά την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε στο δήμο μας, βρήκε μιμητές και άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης. Ο κύριος Χατζηβρέττας κατάφερε στα δύο χρόνια της αντιδημαρχίας του να δημιουργήσει και να αφήσει παρακαταθήκη τους δύο αυτούς σημαντικούς θεσμούς, οι οποίοι έλλειπαν από το δήμο.

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, είναι δημοτικός σύμβουλος και στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ