Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗρωική η στάση του Αβραάμ Σαπρανίδη…

Ηρωική η στάση του Αβραάμ Σαπρανίδη…

Ο Αβραάμ Σαπρανίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου εκλεγμένος με την παράταξη Καμαρινού που προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού, επιμένει να υπερασπίζει με ηρωικό τρόπο την επιλογή του να είναι υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου. Έγραψε ο κύριος Σαπρανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Το να εργάζεσαι για την κοινωνία που ζεις είναι στάση ζωής. Δεν χρωματίζεται και δεν καθορίζεται από την πλευρά που θα στέκεσαι όταν διεξάγεις τον αγώνα σου. Ως αθλητής και ως προπονητής στον ελληνικό και παγκόσμιο στίβο, έμαθα να δίνω αγώνες με εντιμότητα και με σκοπό τη νίκη και τη χαρά που αυτή προσφέρει σε όλους.

Έχοντας τέτοιες αξίες και τέτοιες αρχές τις οποίες απέκτησα από την οικογένεια μου, αλλά και χαλύβδωσα μέσα από την αθλητική και επαγγελματική πορεία μου, αντιμετώπισα επιτυχώς μέχρι τώρα, στις καθημερινές μου επαφές, τα πραγματικά προβλήματα και τις αγωνίες που εμφανίζονται στη ζωή μας. Με το θάρρος και την τόλμη που μου δίνει η εμπειρία αυτής της θητείας μου ως ανθρώπου που νοιάζεται για το συνάνθρωπο του και με τη βεβαιότητα της αποτελεσματικότητας των αποφάσεων και πράξεων μου και με βασικό γνώμονα να σταθώ δίπλα στον συμπολίτη μου και να υπεραμυνθώ τα δίκαια του, έρχομαι ως υποψήφιος, στο δήμο Κορδελιού-Εύοσμου στο πλευρό του Κλεάνθη Μανδαλιανού και ευελπιστώ να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε τις πραγματικές μας προθέσεις».

Η μαχητικότητα με την οποία ο Αβραάμ Σαπρανίδης υπερασπίζει μία παράταξη, η οποία με ταχύτατους ρυθμούς αποσυντίθεται εις τα εξ ων συνετέθη, είναι αξιέπαινη και ηρωική και θυμίζει τη στάση των 300 του Λεωνίδα. Βέβαια ο Λεωνίδας δεν ευελπιστούσε πως θα κερδίσει τελικά τις ορδές των Περσών, αλλά ο Αβραάμ Σαπρανίδης είναι πιο αισιόδοξος από τον Λεωνίδα και ευελπιστεί να κερδίσει η παράταξη Μανδαλιανού τις εκλογές. Ίσως η αισιοδοξία έλειπε από τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και αυτό το χαρακτηριστικό στοιχείο του στέρησε τη νίκη.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ