Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Ρούμελης δεν άφησε εκπροσώπους εργαζομένων να τοποθετηθούν

Ο κύριος Ρούμελης δεν άφησε εκπροσώπους εργαζομένων να τοποθετηθούν

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 26ης Ιουλίου 2023, συζητήθηκε θέμα που αφορούσε την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών για το έτος 2023-2024.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν διαδικτυακή και ο πρόεδρος Γιώργος Ρούμελης ρωτήθηκε εάν το Σωματείο Εργαζομένων έχει ενημερωθεί ότι θα συζητηθεί θέμα που αφορά τις σχολικές καθαρίστριες, προκειμένου να είναι παρών εκπρόσωπός του. Ο κύριος Ρούμελης διαβεβαίωσε ότι επικοινώνησε με εκπρόσωπο του Σωματείου, ότι συνεννοήθηκαν και ότι δεν ήθελαν να είναι παρών εκπρόσωπός τους.

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Βασίλης Βόγγαλης, έγραψε στη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου στο youtube ότι δεν ισχύουν αυτά που είπε ο πρόεδρος και ότι το Σωματείο ήθελε να είναι εκπρόσωπός του παρών. Την επόμενη μέρα μάλιστα το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κύριος Ρούμελης δεν άφησε εκπροσώπους εργαζομένων να τοποθετηθούν για θέμα που αφορούσε εργαζόμενους του δήμου και μάλιστα διαβεβαίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως το Σωματείο δεν ήθελε να είναι εκπρόσωπός του παρών στη συνεδρίαση. Δεν ακούγεται παράξενη η συμπεριφορά του προέδρου, αφού μονίμως προσπαθεί να περιορίσει τις τοποθετήσεις ακόμα και των δημοτικών συμβούλων. Κατήφορος χωρίς τέλος από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ