Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού που δεν έκανε απολογισμό έργου…

Η διοίκηση Μανδαλιανού που δεν έκανε απολογισμό έργου…

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι η διοίκηση που δεν έκανε απολογισμό έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που αρνήθηκε πεισματικά να κάνει απολογισμό έργου. Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι αυτή που έκανε απολογισμό έργου στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» «μεταξύ της μεταξά» και καταχειροκροτούσε ο ένας αντιδήμαρχος τον άλλον.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που δεν έκανε απολογισμό του έργου της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, εγκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης γιατί δεν πήγαν να ζητήσουν και να πάρουν στοιχεία για το τεράστιο έργο της. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε συνεδρίαση για να δώσει τα στοιχεία του έργου της στους δημοτικούς συμβούλους, αλλά τους εγκαλεί γιατί δεν πάνε να κάνουν αίτηση για να τα ζητήσουν.

Δηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού πουλάει πολλή τρέλα και προσπαθεί να τρελάνει τους δημοτικούς συμβούλους και όλους εμάς. Υπάρχει άλλη εξήγηση σ’ αυτά που λένε τα στελέχη της; Υπάρχει. Τα στελέχη της Νέας Πνοής βλέπουν την ήττα να έρχεται και η ταραχή τους δημιουργεί όλη αυτή την παραδοξολογία, που όμοιά της δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ