Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπρόκλητη και άδικη κριτική στον Βασίλη Αϊβαζίδη

Απρόκλητη και άδικη κριτική στον Βασίλη Αϊβαζίδη

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, έκανε μια δήλωση στην «Αγκίδα» για το ωράριο των σχολικών καθαριστριών, χωρίς να ασκήσει κριτική σε κανέναν, ούτε καν στη διοίκηση του δήμου, τονίζοντας πως έγινε ένα θετικό βήμα με το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα και ζητώντας να εφαρμοστεί αυτή η απόφαση χωρίς ενστάσεις και αστερίσκους.

Στην κοινοποίηση της δήλωσής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγινε το παρακάτω σχόλιο από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αντίνου:

«Για πες μας ρε Βασίλη. Τι ξέρει ο κόσμος που δεν το ξέρουμε εμείς;;;;;; Στις προηγούμενες παρεκτάσεις τι είχες ψηφίσει Βασίλη;;;;.

Δεν θα απαντούσα στο ποστ σου, όμως χρησιμοποίησες τα πρόσωπα μας γι’αυτό το κάνω.

Αν θέλεις δημόσια αντιπαράθεση τι ψηφίσαμε αυτά τα 4 χρόνια και σε πόσα δημοτικά συμβούλια έχουμε παρευρεθεί, εδώ είμαι να τα πούμε..»

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα των παρεκτάσεων. Απλά ζήτησε η οριστική απόφαση για το ωράριο των σχολικών καθαριστριών να είναι σύμφωνη με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 12ης Ιουλίου. Σε ποιο σημείο της δήλωσης θεώρησε ότι θίγεται ο κύριος Αντίνου είναι πραγματικά άξιο απορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ