Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚακίες και μικρότητες της Μαρίας Πασχαλίδου…

Κακίες και μικρότητες της Μαρίας Πασχαλίδου…

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα:

«Όταν κύριε δήμαρχε λέτε “Βρισκόμαστε συντονισμένα κοντά στον κάθε πολίτη”, τότε απουσιάζουν πολλές περιοχές με τους κατοίκους τους από το χώρο δράσης σας.

Λείπει η περιοχή της Διαλογής που υποβαθμίστηκε εντελώς, με κλειστή την διάβαση προς την περιφερειακή, ασταμάτητη κίνηση βαρέων οχημάτων, χωρίς φωτισμό το μοναδικό πάρκο της Διαλογής, με τα χόρτα δύο μέτρα κι ένα ρέμα που συνεχίζει να μυρίζει άσχημα κάθε βράδυ….

5η συνοικία εντελώς ξεχασμένη, βρωμιά, χόρτα… εγκατάλειψη.

Ελπίδα, να ευχόμαστε να μην βρέξει και μια ανάπλαση πάρκου που έμεινε στα λόγια.

Κάτω Ηλιούπολη σταθερά ξεχασμένη…

Άνωθεν περιφερειακού… Τι να πρωτοπώ, ζούνε με τον φόβο μιας φωτιάς, εκτάσεις μες στα χόρτα, δυσκολία μετακίνησης κι αυτοί ξεχασμένοι….

Σε ποιόν πολίτη είστε ακριβώς κοντά????»

Η κυρία Πασχαλίδου προσεγγίζει πολύ μικρόψυχα το θέμα. Θεωρεί ότι πολίτες είναι μόνο η ίδια και οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πολίτες όμως είναι και τα στελέχη των ΕΛΠΕ. Ο δήμαρχος στα ΕΛΠΕ βρέθηκε κοντά, τα δικαιολόγησε, προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες καλής γειτονίας όπου οι κάτοικοι θα έκαναν τις υποκειμενικές τους μύτες αντικειμενικές και δεν θα ασχολούνταν όλη την ώρα με τη δυσοσμία, όπου ο δήμος θα έπαιρνε τις χορηγίες του ομίλου ΕΛΠΕ και δεν θα τις αρνούνταν απαιτώντας να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας. Ο δήμαρχος σε όλη τη θητεία του έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κρύψει το πρόβλημα της δυσοσμίας κάτω από το χαλί. Άρα είναι μεγάλη κακία και μικρότητα από την πλευρά της κυρίας Πασχαλίδου να διατυμπανίζει πως ο δήμαρχος δεν βρέθηκε κοντά σε κανέναν πολίτη.

Κώστας Καρακώστας

«Δήμαρχος connecting people»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ