Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜεταξύ των υπεύθυνων που ανέχονται τη δυσοσμία σίγουρα είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Μεταξύ των υπεύθυνων που ανέχονται τη δυσοσμία σίγουρα είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Για όποιον δεν κατάλαβε την ανάρτηση του πρώην δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  περί υπεύθυνων που αδιαφορούν για το πρόβλημα της δυσοσμίας, να διευκρινίσουμε πως σίγουρα εννοεί και τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Με την σκληρή ανάρτησή του ο Στάθης Λαφαζανίδης υποθέτουμε πως έλυσε και την αυταπάτη του κυρίου Πέτρου Λεμπετλή ότι ο πρώην δήμαρχος συνεχίζει να στηρίζει τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος σε ολόκληρη τη θητεία του δεν έκανε απολύτως τίποτα για να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Το μόνο που έκανε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός ήταν να δώσει αέρα στα πανιά των ΕΛΠΕ για να συνεχίσουν ακάθεκτα να σκορπούν τη δυσοσμία. Πώς έδωσε αέρα στα πανιά τους ο δήμαρχος; Δηλώνοντας ότι τη δυσοσμία την αντιλαμβάνονται οι υποκειμενικές μύτες των κατοίκων. Προσπαθώντας να κάνει νέες μετρήσεις για να διαπιστώσει αν συνεχίζει να μυρίζει, επειδή οι υποκειμενικές μύτες αντιλαμβάνονται υποκειμενικά τα πράγματα. Λαμβάνοντας χορηγία από τον όμιλο ΕΛΠΕ με πολιτικό πραξικόπημα κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι έδωσε ο κύριος Μανδαλιανός το δικαίωμα στα ΕΛΠΕ να κλείνουν το τηλέφωνο μέχρι και στον Στάθη Λαφαζανίδη.

Υποθέτουμε ότι τώρα μέχρι και ο Πέτρος Λεμπετλής θα πάψει να ισχυρίζεται πως ο κύριος Λαφαζανίδης στηρίζει τον κύριο Μανδαλιανό και να προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι υπέρ του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ