Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά»

«Κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά»

«Κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά. Τα αουτσάιντερ βγαίνουν στις τόσες, μια φορά. Και αυτό όταν οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες ωριμάσουν και επιτρέψουν αυτή την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, γκρεμίζοντας πολυετή πολιτικά λήθη προσώπων, νοοτροπιών και γεγονότων που επικρατούν δεκαετίες σ έναν τόπο. Και αυτό συνέβη στον δικό μας τόπο, στις προηγούμενες εκλογές, με την εκλογή του σημερινού Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Και όταν αυτό συμβαίνει ΚΛΕΙΝΕΙ για όσους δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι, οριστικά ένας πολιτικός κύκλος προσώπων και γεγονότων του ΧΘΕΣ και ανοίγει μια νέα σελίδα, με ΝΕΑ πρόσωπα και νέες πολιτικές, που δυστυχώς για εκείνους που ακόμη ονειροπολούν, θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμη.

Όσο για τα περιστέρια και τις πηγές των πληροφοριών, πάλι μερικοί χάνουν την ουσία και εξακολουθούν να βλέπουν τους “θάμνους των μαϊντανών” και όχι το δάσος. Ας τους αφήσουμε στον “βαθύ τους ύπνο”!!!»

Με τον παραπάνω τρόπο απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής, με σχόλιό του στο facebook, στα όσα ανέφερε ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης περί ανατροπής των προβλέψεων για τις δημοτικές εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ