Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρος μάχιμη έγκριτη δημοσιογραφία για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού…

Προς μάχιμη έγκριτη δημοσιογραφία για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού…

Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου υποτίθεται ότι έκανε δήλωση σε ενημερωτική ιστοσελίδα και μίλησε για τη χρηματοδότηση της επικαιροποίησης της μελέτης του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Έλα όμως που η χρηματοδότηση δεν είναι για την επικαιροποίηση της μελέτης του κολυμβητηρίου, αλλά είναι για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου! Σιγά το πράγμα. Η μάχιμη έγκριτη δημοσιογραφία τραβάει μια διόρθωση και αλλάζει τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου. Τώρα ο δημοτικός σύμβουλος μιλάει για επικαιροποίηση της μελέτης του γηπέδου ποδοσφαίρου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Έλα όμως που εκείνο το ρημάδι δεν είναι γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά στάδιο Ολυμπιακών μάλιστα προδιαγραφών. Τώρα θα αναρωτηθεί η μάχιμη έγκριτη δημογραφία τι διαφορά έχει το γήπεδο ποδοσφαίρου από το στάδιο. Το ρημάδι το στάδιο έχει διαδρόμους του στίβου, έχει σκάμματα, έχει ότι χρειάζεται για αγώνες στίβου. Σιγά το πράγμα όμως. Ας σβήσουν τώρα το «γήπεδο ποδοσφαίρου» και ας γράψουν «στάδιο». Εύκολο το έχουν απ’ ό,τι φαίνεται!

Ε ρε πλάκες που θα σπάσουμε στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές με διάφορους μάχιμους έγκριτους πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ