Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε αντιδήμαρχο Σωτηράκη κλείνουν ΚΕΠ στο δήμο, κλείνουν και καταστήματα των ΕΛΤΑ

Με αντιδήμαρχο Σωτηράκη κλείνουν ΚΕΠ στο δήμο, κλείνουν και καταστήματα των ΕΛΤΑ

«Λουκέτο» μπήκε σήμερα στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό. Συνολικά έκλεισαν 25 καταστήματα σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων τρία στη Θεσσαλονίκη, ένα εκ των οποίων στο Ελευθέριο Κορδελιό. Το «λουκέτο» στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι ισχυρό πλήγμα για τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού.

Που είναι η διοίκηση Μανδαλιανού και σ’ αυτήν την ιστορία; Απούσα. Παρακολουθεί αδιάφορα τις εξελίξεις στο δήμο. Κουβέντα δεν άρθρωσε. Ποια διοίκηση; Αυτή που έχει αντιδήμαρχό της τον κύριο Κώστα Σωτηράκη, εργαζόμενο στα ΕΛΤΑ και αν δεν κάνουμε λάθος σε θέση προϊσταμένου.

Με αντιδήμαρχο τον κύριο Κώστα Σωτηράκη έκλεισε κατάστημα ΚΕΠ στο δήμο και έκανε ενάμιση χρόνο για να ανοίξει και τώρα έκλεισε κατάστημα των ΕΛΤΑ και δεν θα ξανανοίξει ποτέ.

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Δεν μπορεί να παρέμβει πουθενά. Δεν μπορεί να παρέμβει ούτε σε οργανισμούς που ο αντιδήμαρχος παρά τω δημάρχω Κώστας Σωτηράκης έχει θέση προϊσταμένου. Που μπορούνε τελικά να παρέμβουν οι κύριοι Μανδαλιανός και Σωτηράκης; Δεν μπορούν να παρέμβουν πουθενά. Ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούνταν οι κάτοικοι της Νέας Πολιτείας ψάχνοντας αλλού ΚΕΠ, τώρα θα ταλαιπωρούνται για πάντα οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού ψάχνοντας να βρούνε αλλού κατάστημα ΕΛΤΑ. Αυτή η διοίκηση με τέτοιο δήμαρχο και τέτοιους αντιδημάρχους ζητάει ξανά την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσει να διοικεί και να καταγράφει κλεισίματα καταστημάτων διαφόρων Υπηρεσιών.

Με δήμαρχο τον κύριο Μανδαλιανό και αντιδήμαρχο τον Κώστα Σωτηράκη, πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε μήπως το κράτος κλείσει και το Αστυνομικό Τμήμα του Ευόσμου! Το μόνο κατάστημα που δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι θα κλείσει με διοίκηση Μανδαλιανού είναι αυτό των ΕΛΠΕ!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ