Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκίνησε η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…

Ξεκίνησε η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση της 11ης Ιουνίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, ανακοίνωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Βρέθηκαν πολλοί κακοπροαίρετοι να πούνε ότι ο δήμαρχος ανακοίνωσε για άλλη μια φορά και την ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και άλλοι να πούνε ότι ενώ βρήκε σχεδόν έτοιμη τη μελέτη και πανέτοιμη τη χρηματοδότηση του σχολείου, έχασε τέσσερα χρόνια χωρίς να ξεκινήσει η ανέγερση. Στο δια ταύτα, αυτό που λένε όλες οι κακοήθειες, που κυκλοφορούν, είναι πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ούτε το καλοκαίρι και ότι η εξαγγελία του δημάρχου ήταν ακόμα μία φωτοβολίδα, ακόμα μία ημερομηνία την οποία δεν θα τηρήσει.

Σήμερα όμως αποδείχτηκε πως οι κακοήθεις είχαν άδικο, γιατί η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ξεκίνησε με το σκάψιμο των θεμελίων. Η «Αγκίδα» βρέθηκε επί τόπου και συνομίλησε με το χειριστή του εκσκαφέα για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Ο χειριστής του εκσκαφέα ενημέρωσε την «Αγκίδα» πως όχι μόνο ξεκίνησαν οι εργασίες, αλλά θα ολοκληρωθούν ταχύτατα και το σχολείο θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθεί video με τη συνομιλία…

ΥΓ1. Απολύθηκε με τις κλωτσιές ο κάμεραμαν της «Αγκίδας» που έκανε την κακοήθεια να γελάσει στην απάντηση του χειριστή του σκαπτικού μηχανήματος πως ο δήμαρχος, εάν ερωτηθεί, δύναται να απαντήσει ότι το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μπορεί να είναι έτοιμο τον Ιούλιο.

ΥΓ2. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία «S&P ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» που μας διέθεσε για λίγα λεπτά τον εκσκαφέα της, προκειμένου να ξεκινήσουμε την ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

ΥΓ3. Μόλις τελειώσουμε το σκάψιμο των θεμελίων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα ξεκινήσουμε αμέσως να σκάβουμε τα θεμέλια του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, την ανέγερση του οποίου επίσης ανακοίνωσε στην προεκλογική του συγκέντρωση ο κύριος δήμαρχος, λέγοντας πως είναι προσωπικό του όραμα ώστε τα θαυμαστά αυτά παιδιά να αποκτήσουν δυνατότητες να μορφωθούν, να καλλιεργηθούν και να δημιουργήσουν, δυνατότητες που δεν τις είχαν γιατί τόσα χρόνια είναι σε μια αισχρή τρώγλη στο Κορδελιό και λέγοντας στη συνέχεια για τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου πως δεν είναι λιγότερο παιδιά από τα άλλα, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Πλην όμως ο κύριος δήμαρχος, πέραν από τις πομπώδεις εκφράσεις του, δεν φρόντισε να κάνει ούτε τη μελέτη για την ανέγερση του Ειδικού Σχολείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ