Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση στον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αντίνου

Απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αντίνου

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε ο Θανάσης Τσιότσος στον Χρήστο Αντίνου με σχόλιό του στο facebook:

«Κ. Αντινου, γνωρίζετε πως από την αρθρογραφία μου, σχολιάζω ότι θεωρώ πως δεν βαίνει καλώς και ότι δεν λειτουργεί σωστά. Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων μου είναι σε πρόσωπα της διοίκησης και πάντα με ερωτήματα (όχι αυθαίρετα με προσωπική κρίση μόνο) δίνοντας το δικαίωμα του διαλόγου (όπως και στο εν λόγω άρθρο).

Για την εστίαση σας θα ήθελα να αναφέρω κάτι που προφανώς γνωρίζετε, από την εμπειρία σας και γιατί ήσασταν παρόν. Η πρώτη ψηφοφορία ήταν τροποποίηση του ΟΕΥ, ενώ η δεύτερη συζήτηση και ψήφιση ήταν μερική τροποποίηση και αφορούσε κατάργηση και ίδρυση τμημάτων με βάση τον νόμο. Όσο για το συγκεκριμένο άρθρο που σχολιάζουμε, το έγραψα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση κι έκπληξη, ενώ υπήρξε δήλωση για έμμεση σχέση της δημοτικής αρχής με τον ιδιώτη (χωρίς να υπονοώ κάτι) περίμενα να είστε ο πρώτος που θα βρίσκεται στη ψηφοφορία και να θέσετε την αρνητική ψήφο ενώπιον όλων για τη διαφάνεια της δημοτικής περιουσίας.

Αν ξεκινήσει ο διάλογος σε αυτά τα θέματα που άπτονται των θέσεων και των προτιμήσεων, μόνο θετικά συμπεράσματα θα βγουν, γιατί διανύουμε την προεκλογική περίοδο κι αν υπάρχει κάτι μεμπτό από τη δημοτική αρχή, στο συγκεκριμένο θέμα, (ή και από συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός διοίκησης), να αναδειχθεί, γιατί μιλάμε για δημοτική περιουσία, που ανήκει σε όλους τους δημότες και πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα. Θα ήταν χρήσιμο δηλαδή κατά τη γνώμη μου, να μας απαντήσετε με πιο σκεπτικό αφήσατε στο έλεος των εργολάβων και της διοίκησης την περιουσία του δήμου. Η κάθε ανταλλαγή πρέπει να διέπεται από άπλετο φως και να μην έχει καμία υπόνοια, είναι η προσωπική μου θέση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, κι ελπίζω σε ουσιώδες διάλογο. Να είστε καλά».

Η επιφύλαξη του κυρίου Αντίνου για τα νόμιμα δικαιώματά του και η απάντηση του Θανάση Τσιότσου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ