Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Διοίκηση Μανδαλιανού εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ και των εργολάβων»

«Διοίκηση Μανδαλιανού εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ και των εργολάβων»

Την παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο «Διοίκηση Μανδαλιανού εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ και των εργολάβων», εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου:

«Μετά την πλάτη που έβαλε η διοίκηση Μανδαλιανού στα ΕΛΠΕ ώστε να μπορούν καθημερινά ανενόχλητοι να βρωμίζουν τον αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας, ήρθε η ώρα να συνδράμει στην οικονομική ανάπτυξη εργολαβικών κύκλων φιλικών προς αυτήν εκποιώντας την Δημοτική περιουσία.

Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 14/6/23 με μπροστάρη τον Προέδρο των εργολάβων, Γιώργο Ρούμελη (ΠΑΣΟΚ), μαζί με τον άφωνο Δήμαρχο του (Νέα Δημοκρατία), παρουσιάζοντας την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω, εισηγήθηκε την λεηλασία της δημοτικής περιουσίας με την ανταλλαγή διαμερισμάτων του Δήμου από την ωφέλεια του κοινωνικού συντελεστή που βρίσκονται κάτω από την περιφερειακή οδό με καταστήματα 15ετίας πάνω από τον περιφερειακή οδό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το θέμα εισήχθη για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Κοινωνικού Συντελεστή. Όλες τις προηγούμενες φορές με την παρέμβαση μας αποσυρόταν και έμπαιναν διάφορες προϋποθέσεις. Τελευταία απαίτηση ήταν η προσκόμιση μελέτης αξιών από πραγματογνώμονα για να συγκριθούν οι αξίες των ακινήτων. Η μελέτη αξιών, την οποία προσκόμισε ο εργολάβος 1,5 χρόνο πριν, κρατήθηκε κρυφή και υπήρχε λόγος γι’ αυτήν την τακτική. Ο διακεκριμένος πραγματογνώμονας, διακριθείς στο μαγείρεμα, έφερε τα πάνω κάτω με αποτέλεσμα ο φίλος της διοίκησης των εργολάβων όχι μόνο να πάρει τα 3 διαμερίσματα από τον Δήμο, αλλά να του χρωστάμε κι από πάνω.

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε τη μεγάλη συμβολή της παράταξης Μανούκα που με μπροστάρηδες τα πρώτα στελέχη της Χρήστο Αντίνου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και Πέτρο Σούλα (Βελόπουλος-Ελληνική Λύση) αποχώρησαν επιδεικτικά πριν την συζήτηση του θέματος με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να ψηφιστεί η απαράδεκτη εισήγηση της διοίκησης. Στο τέλος της συζήτησης του θέματος με την ψήφο του Προέδρου των Εργολάβων, Γιώργου Ρούμελη (ΠΑΣΟΚ), να μετράει διπλή, πέρασε η εκποίηση γιατί παρά τις μαζικές αποχωρήσεις η ψηφοφορία ήρθε ισόπαλη.

Δυο μεγάλες παρατάξεις του Δήμου μας, οι οποίες διεκδικούν να περάσουν στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, συνεργάστηκαν για να ψηφιστεί αυτό το έκτρωμα. Η μοίρα του Δήμου στα χέρια τους είναι καταδικασμένη. Η Λαϊκή Συσπείρωση καθημερινά διεκδικεί αταλάντευτα το δίκαιο για τους δημότες και το Δήμο και ζητά την ψήφο σας για να της δώσετε δύναμη ώστε να υπερασπίζεται τα δίκια του δήμου και τα δικά σας. Με το 5,51% κάνει ό,τι μπορεί. Είναι στο χέρι σας να της δώσετε μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να μην μπορούν παρατάξεις σαν αυτές του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού (Νέα Δημοκρατία) και της κυρίας Μαρίας Μανούκα (Νέα Δημοκρατία) να διαχειρίζονται τη δημοτική περιουσία με τρόπο που σε καμιά περίπτωση δεν θα διαχειρίζονταν την προσωπική τους περιουσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ