Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο κολυμβητήριο του κυρίου Μανδαλιανού κι εκείνο του κυρίου Κυρίζογλου

Το κολυμβητήριο του κυρίου Μανδαλιανού κι εκείνο του κυρίου Κυρίζογλου

«Απλώς το κολυμβητήριο εισπράξαμε λίγο απάντηση απ’ την κυβέρνηση ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μας στηρίξουν γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε αυτά».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός κατά την προεκλογική του συγκέντρωση της 11ης Ιουνίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. Οι κάτοικοι του δήμου λοιπόν δεν πρόκειται να δούνε δημοτικό κολυμβητήριο παρά το παραμύθι με τίτλο «ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ» που έγραψε η σελίδα του δήμου στο facebook εννιά μήνες πριν.

Δεν υπάρχουν χρήματα για να δοθούν από την κυβέρνηση στον κύριο Μανδαλιανό, προκειμένου να τελειώσει ένα κολυμβητήριο που έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού. Υπάρχουν όμως χρήματα για να δώσει η κυβέρνηση στον κύριο Κυρίζογλου, προκειμένου να φτιάξει υπερσύγχρονο κολυμβητήριο από τα θεμέλια στο πρώην στρατόπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν πήρε από την πολιτεία καμία χρηματοδότηση για κανένα μεγάλο έργο. Είναι λογικό αυτό, αφού ο κύριος Μανδαλιανός κόντεψε να στείλει πανηγυρικά δελτία τύπου για τα 150.000 ευρώ της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου μέχρι και στη Le Figaro, στη La Repubblica, στην El Pais, στους New York Times, στους Times του Λονδίνου. Γιατί η κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει έργα σε έναν δήμο με έναν τέτοιο δήμαρχο;

Γιατί η κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει έργα σε έναν δήμο με έναν τέτοιο δήμαρχο, που παρουσιάζει ως κοσμογονία την εξασφάλιση χρηματοδότησης για πίσσα, άσφαλτο, τσιμέντα, χαλίκι, πλάκες πεζοδρομίων, παγκάκια, σκουπιδοτενεκέδες; Γιατί να χρηματοδοτήσει έργα σ’ έναν δήμο που έχει δήμαρχο κάποιον που πανηγυρίζει για τα ψίχουλα και να μην δώσει χρηματοδότηση στον Κυρίζογλου που δεν χοροπηδάει από τη χαρά του με χρηματοδοτήσεις 150.000 ευρώ;

Κιμ. Ο.

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Το δημοτικό στάδιο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2025!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ