Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιμετωπίζονται τα  προβλήματα από τη νεροποντή που έπληξε και το δήμο Κορδελιού...

Αντιμετωπίζονται τα  προβλήματα από τη νεροποντή που έπληξε και το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η βραδινή νεροποντή που έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε προβλήματα και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Από τα ξημερώματα οι αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου βρίσκονταν σε επιφυλακή και προληπτικά περνούσαν και έλεγχαν όλες τις περιοχές του δήμου.

Στη συμβολή των οδών Φιλίππου Φλώρου με Λαχανά έπεσε δέντρο και ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ. Στο σημείο βρίσκεται και επιχειρεί η πυροσβεστική.

Στη Νικόπολη έχει σταματήσει η ροή των υδάτων αλλά η βροχή κατέβασε πέτρες, ξύλα και λάσπη στους δρόμους. Θα επιχειρήσουν συνεργεία των δήμων Κορδελιού Ευόσμου και Παύλου Μελά για να καθαρίσουν την περιοχή.

Στην περιοχή της Διαλογής γίνονται εργασίες καθαρισμού ενός κομματιού του ρέματος από συνεργεία του δήμου για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην περιοχή.

Ο δρόμος της Διαλογής προς της βιοτεχνίες έκλεισε και ζητήθηκε από το δήμο η συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με βαριά μηχανήματα.

Στην περιοχή της Ελπίδας υπάρχει συσσώρευση υδάτων στην οδό Αιόλου.

Στην οδό Μεταλλείων Ταύρου η εταιρεία αερίου δεν έκανε αποκατάσταση σ’ ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανοίξει μεγάλη τρύπα από τη νεροποντή. Επί τόπου σπεύδει συνεργείο του δήμου για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο δήμο ήταν από υπερχείλιση ρεμάτων και όχι από βουλωμένα φρεάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ