Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚύμα φυγής από την παράταξη Μανδαλιανού

Κύμα φυγής από την παράταξη Μανδαλιανού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός το πρώτο που έχει να κάνει είναι να αλλάξει επικοινωνιολόγους, δημοσιογράφους, παρατρεχάμενους και όποιους άλλους συμβουλεύεται για να προβάλει την παράταξή του, γιατί όχι μόνο δεν την προβάλει αλλά εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός και οι συνεργάτες του προφανώς δεν αντιλήφθηκαν ότι είναι φυσιολογικό οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι να παρουσιάζουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, γιατί για πρώτη φορά κατέρχονται ως υποψήφιοι δήμαρχοι και πρέπει να δείξουν με ποιους συνεργάτες δίνουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός και οι συνεργάτες του προφανώς δεν αντιλήφθηκαν ότι οι ίδιοι δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όχι μόνο γιατί θα έπρεπε να παρουσιάζουν το έργο τους ως διοίκηση, αλλά και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Γιατί, παρουσιάζοντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξή τους, μας δείχνουν πως οι προηγούμενοι υποψήφιοί τους «την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια».

Εάν ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός και οι συνεργάτες του δεν είχαν κάνει την αστοχία να παρουσιάσουν δεκάδες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από το προφίλ του δημάρχου στο facebook, ίσως κανένας να μην παρατηρούσε ότι υπάρχει κύμα φυγής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο γι’ αυτό χρειάστηκε ο δήμαρχος να καλωσορίσει δεκάδες νέους υποψηφίους για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο δήμαρχος όμως μας φώναξε μόνος του πως τρέχουν να φύγουν οι προηγούμενοι που είχε, γι’ αυτό ψάχνει νέους υποψηφίους κάνοντας ακόμα και μεταγραφές από άλλους δήμους. Και δεν φτάνουν αυτά, αλλά σήμερα ο δήμαρχος θα παρουσιάσει τους νέους του υποψηφίους επί σκηνής χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αφού στη σκηνή θα υπάρχουν δεκάδες νέοι υποψήφιοι, δεν θα υπάρχουν δεκάδες από το προηγούμενο ψηφοδέλτιο και αυτό θα είναι οφθαλμοφανές.

Πραγματικά τέτοιος δήμαρχος με τέτοιο επιτελείο που εκτός του ότι δεν έκαναν τίποτα για το δήμο, καταφέρνουν να εκτίθενται μόνοι τους με τα όσα κάνουν, δεν πρέπει να υπάρχουν άλλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα λοιπόν στην προεκλογική του συγκέντρωση, ας εξηγήσει ο κύριος δήμαρχος γιατί αρκετές δεκάδες δημότες που πλαισίωσαν το προηγούμενο ψηφοδέλτιό του δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι. Όλοι για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με το τίποτα που έκανε αυτή η διοίκηση επί τέσσερα χρόνια;

Κιμ. Ο.

Τα βασικά σημεία της Κυριακάτικης ομιλίας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού…
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ