Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτρατηγική κίνηση Κοβατσιάδη η προσχώρηση στην παράταξη Μανούκα

Στρατηγική κίνηση Κοβατσιάδη η προσχώρηση στην παράταξη Μανούκα

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» κύριος Χρήστος Κοβατσιάδης έκανε στρατηγική κίνηση να προσχωρήσει, μαζί με την παράταξή του, στην παράταξη Μανούκα.

Πριν ανακοινώσει την προσχώρησή του στην παράταξη Μανούκα τον ήξεραν ελάχιστοι, δεν είχε στείλει ούτε ένα δελτίο τύπου για δημοσίευση τουλάχιστον στην «Αγκίδα». Δεν γνωρίζουμε εάν εκείνος έστειλε κάποιο δελτίο τύπου κάπου αλλού και δεν δημοσιεύτηκε. Φυσικά ο κύριος Κοβατσιάδης δεν έκανε ούτε κάποια εκδήλωση για να παρουσιάσει την παράταξή του και το πρόγραμμά του.

Ξαφνικά, μετά την προσχώρηση του κυρίου Κοβατσιάδη, μαζί με την παράταξή του, στην παράταξη της κυρίας Μανούκα, μάθαμε ότι ήταν υποψήφιος δήμαρχος, ότι έχει παράταξη με το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΙΑ» και ότι είχε και υποψηφίους που συμπορεύονταν μαζί του. Μάλιστα, ξαφνικά έδωσε και συνέντευξη ως τέως υποψήφιος δήμαρχος προσχωρήσας στην παράταξη Μανούκα, που δεν είχε δώσει ως υποψήφιος δήμαρχος! Φαίνεται ότι το «τέως υποψήφιος δήμαρχος» ή το «προσχωρήσας στην παράταξη Μανούκα» είναι πιο «πιασάρικο» από το «υποψήφιος δήμαρχος» κι έτσι τον έμαθαν Μέσα Ενημέρωσης που δεν τον ήξεραν και μάλιστα του πήραν και συνέντευξη.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ