Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποδείξεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας από αυτούς που δεν ξέρουν σε ποιον ανήκει το...

Υποδείξεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας από αυτούς που δεν ξέρουν σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ…

Η «Αγκίδα» δεν δέχεται υποδείξεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας από κάποιους οι οποίοι ακόμη δεν ξέρουν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η «Αγκίδα» δεν δέχεται υποδείξεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας από κάποιους που παρουσίασαν έγγραφα κυριότητας του ΘΕΠΑΝ από τον αντίδικο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τα οποία έγγραφα απέκτησαν ισχύ μόνο και μόνο επειδή ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν παρέλαβε τον τίτλο ιδιοκτησίας από τη Διεύθυνση Γεωργίας και δεν τον κατέθεσε στο Κτηματολόγιο.

Αυτά τα ολίγα γιατί μερικοί έχουν πολύ κοντή μνήμη και νομίζουν ότι είναι ξυπνιοί, που έλεγε και ο Ζήκος στην ταινία «Της κακομοίρας». Δημοσιογραφική δεοντολογία στην «Αγκίδα», η οποία έδωσε μάχη για να μείνει στο δήμο η περιουσία του δήμου, δεν θα δίνουν αυτοί που δεν ήξεραν, δεν κατάλαβαν, δεν αντιλήφθηκαν και ακόμη δεν ξέρουν, δεν κατάλαβαν και δεν έχουν αντιληφθεί. Ας αντιληφθούν πρώτα και μετά ας μας πουλήσουν μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ