Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καλαμαριά εξαιτίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καλαμαριά εξαιτίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης εξαιτίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που φτάνει μέχρι την Καλαμαριά.

Είναι γνωστό πως από την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο Κορδελιού Ευόσμου, χιλιάδες ενθουσιασμένοι πολίτες σχημάτισαν ουρές ζητωκραυγάζοντας και κρατώντας τα βιογραφικά τους ανά χείρας προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο ψηφοδέλτιό της. Οι ουρές των υποψηφίων δημιουργούσαν κυκλοφοριακό πρόβλημα μέχρι χθες μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Από χθες το απόγευμα, που έγινε γνωστό ότι η παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του Χρήστου Κοβατσιάδη δεν θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές, αλλά θα προσχωρήσει στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα, οι ουρές αυτών που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα με την παράταξη Μανούκα έφτασαν αρχικά μέχρι το Βαρδάρη, τα μεσάνυχτα εξαπλώθηκαν μέχρι την Καμάρα, τα ξημερώματα επεκτάθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και πριν από λίγο μπήκαν στα διοικητικά όρια του δήμου Καλαμαριάς. Η κίνηση των οχημάτων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης γίνεται μόνο από την περιφερειακή οδό.

Ο ενθουσιασμός των πολιτών, που ζητούν απεγνωσμένα μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα, είναι απερίγραπτος. Δεν σταματούν ούτε στιγμή να ζητωκραυγάζουν. Η ενέργεια του Χρήστου Κοβατσιάδη να προσχωρήσει με όλη την παράταξή του στην παράταξη Μανούκα για το κοινό καλό και παρά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, όπως ο ίδιος γράφει σε ανάρτησή του στο facebook, έχει δώσει αέρα νίκης στην παράταξη Μανούκα.

Εκφράζονται φόβοι μήπως δημιουργηθεί ουρά πολιτών, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα, και στην περιφερειακή οδό, η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις, δεν είναι αδύνατο να φτάσει μέχρι το αεροδρόμιο και την Περαία.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ