Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤεράστιες ουρές έξω από το γραφείο και το σπίτι της Μαρίας Μανούκα…

Τεράστιες ουρές έξω από το γραφείο και το σπίτι της Μαρίας Μανούκα…

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από το γραφείο και το σπίτι της Μαρίας Μανούκα, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν μπλοκάρει εξαιτίας των χιλιάδων κλήσεων που δέχονται τα τηλέφωνά της.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας της Μαρίας Μανούκα για τη θέση της δημάρχου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, χιλιάδες ενθουσιασμένοι πολίτες σχημάτισαν ουρές ζητωκραυγάζοντας και κρατώντας τα βιογραφικά τους ανά χείρας προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο ψηφοδέλτιό της, ενώ άλλοι προσπαθούν να μάθουν τηλεφωνικώς τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η επιλογή των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Στις ουρές υπερτερούν αριθμητικά οι γυναίκες, οι οποίες θα ασχοληθούν με τα κοινά εξαιτίας της υποψηφιότητας της Μαρίας Μανούκα και με επικεφαλής εκείνην θα δώσουν μια γερή γροθιά στο στομάχι της κατά γενική ομολογία ανδροκρατούμενης τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάζοντας κανείς δημοσιεύματα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που δεν διαφέρουν πολύ από όσα γράφτηκαν παραπάνω, αναρωτιέται εάν με αυτά θέλουν να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα ή να τη διακωμωδήσουν. Πριν από λίγο καιρό η ίδια ειδησεογραφική ιστοσελίδα είχε γράψει για το πόσο πολύ θέλουν γυναίκα δήμαρχο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και λίγο έλλειψε να βάλουν τίτλο «ο λαός απαιτεί γυναίκα στη θέση τη δημαρχιακή».

Εάν τέτοια δημοσιεύματα θα στηρίξουν την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα, καλύτερα η κυρία Μανούκα να το ξανασκεφτεί. Εάν κάποιοι από αυτούς που θα την στηρίξουν δεν έχουν την αίσθηση ότι δεν την προβάλουν με τα δημοσιεύματά τους αλλά τη διακωμωδούν, τότε ας εγκαταλείψει την προσπάθειά της πριν καν ξεκινήσει. Αν συνεχίσει, ας τους καλέσει να πάψουν να μετατρέπουν την πολιτική ζωή του δήμου σε Δελφινάριο.

Αυτό που δίνουν στην Μαρία Μανούκα με τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι στήριξη. Με τέτοια δημοσιεύματα της βάζουν τρικλοποδιά. Το Δελφινάριο αυτός ο δήμος και οι δημότες το έζησαν με τη διοίκηση που απέρχεται. Δεν χρειάζονται διοίκηση που προκαταβολικά κάποιοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν με δημοσιεύματα σαν Δελφινάριο.

Τσάρλυ

Οι αντιδήμαρχοι της κυρίας Μανούκα θα είναι όλες γυναίκες;
Στα ύψη οι τιμές των κατοικιών σε Κορδελιό και Εύοσμο…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ