Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ευτυχώς για την κοινωνία άτομα σαν τον κύριο Αμανατιάδη γεννιούνται κάθε 100...

«Ευτυχώς για την κοινωνία άτομα σαν τον κύριο Αμανατιάδη γεννιούνται κάθε 100 χρόνια»

Πολύ συγκινητική η ανάρτηση του κυρίου Αμανατιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό, την οποία δημοσίευσε η «Αγκίδα» περί αποστασίας.

 Όταν μιλάει ο κύριος Αμανατιάδης για ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ πρέπει να τον ακούμε με προσοχή διότι είναι ο ”πρώτος διδάξας”. Αξίζει να αναφερθώ σε κάποια γεγονότα που στιγμάτισαν την περιβόητη ”αυτοδιοικητική πορεία”  του κυρίου Αμανατιάδη, την οποία πλουσιοπάροχα χρονικά πλασματικά την τριπλασιάζει.

Έως το 2000 φαινόμενα αποστασίας στον Δήμο Ελευθερίου – Κορδελιού δεν υπήρξαν, μέχρι που εμφανίστηκε ο κύριος Αμανατιάδης. Ο κύριος Αμανατιάδης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό στον οποίο ήμουν επικεφαλής το 1994. Μεταξύ 28 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κατατάχθηκε 20ος. Την σειρά κατάταξής του την θεώρησε προσβολή, έπαθε μελαγχολία και έφυγε στο χωριό του στα Γρεβενά. Ασχολήθηκα προσωπικά με την επιστροφή του και του υποσχέθηκα να βοηθήσω στην εκλογή του στις επόμενες δημοτικές εκλογές , κάτι το οποίο έκανα τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας, και έτσι στις δημοτικές εκλογές το 1998 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας ΠΡΏΤΟΣ στην προτίμηση  ψήφων.

Μετά από ένα χρόνο θητείας, χωρίς να μας το ανακοινώσει ποτέ, χωρίς επισήμως να ανεξαρτοποιηθεί και φυσικά να παραδώσει την έδρα που του χάρισε ο συνδυασμός μας, αποχώρησε από τον συνδυασμό μας. Δημιούργησε την ” αυτοδιοικητική WAGNER [Βάγκνερ] ” και συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές το 2002 ως επικεφαλής συνδυασμού. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει μία έδρα για τον εαυτό του.

Επειδή ο κύριος Αμανατιάδης συχνά – πυκνά αναφέρεται στο δημοκρατικό και σοσιαλιστικό του DNA, είναι χρήσιμο να πληροφορήσω για την δημοκρατική του συμπεριφορά. Με την μία έδρα που είχε στο δημοτικό συμβούλιο διαπραγματεύτηκε με την τότε διοίκηση του Δήμου και αποφάσισαν ότι ”ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ” ήταν ο κύριος Αμανατιάδης με την μόλις μία έδρα, αποκλείοντας από όλες τις επιτροπές και τα θεσμικά όργανα του Δήμου τον δικό μας συνδυασμό, βάζοντάς τον στην ”κατάψυξη”.  Αξίζει να σημειώσω ότι η διαφορά του δικού μας συνδυασμού με τον συνδυασμό που κέρδισε τις εκλογές ήταν μόλις 474 ψήφοι.

Σε ότι έχει σχέση με το αν γεννιούνται καλοί άνθρωποι κάθε 100 χρόνια, θέλω να τονίσω ότι σέβομαι και τιμώ τον κύριο Μανδαλιανό ως άνθρωπο και γιατρό, στις δημοτικές εκλογές όμως θα κριθεί ως Δήμαρχος.

ΕΥΤΥΧΩΣ για την κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση άτομα σαν τον κύριο Αμανατιάδη ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΣΤΑΘΗΣ  ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ

Κώστας Αμανατιάδης: Ο κύριος Καϊτετζίδης πήρε απάντηση για τα ψεύδη του από το λαό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ