Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔύο σχόλια του Γιάννη Καμαρινού και του Γιώργου Αντίνου που δεν θέλαμε...

Δύο σχόλια του Γιάννη Καμαρινού και του Γιώργου Αντίνου που δεν θέλαμε να αναπαράξουμε

Κάτω από το δημοσίευμα της «Αγκίδας» στο facebook με τίτλο «Δροσιά Δημητρίου: Που θα πάει, θα ενηλικιωθεί κάποια στιγμή» το οποίο αναφερόταν στον Γιάννη Καμαρινό, υπήρξαν δύο σχόλια τα οποία δεν θελήσαμε να αναπαράξουμε γιατί θεωρήσαμε ότι ξεφεύγουν από τα όρια του πολιτικού πολιτισμού. Το ίδιο είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό με την αντιπαράθεση μεταξύ του Γιάννη Καμαρινού και ενός πρώην αντιδημάρχου.

Επειδή όμως διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα το σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού να παρουσιάζεται ως απρέπεια και το σχόλιο του Γιώργου Αντίνου ως κατόρθωμα, παραθέτουμε τα δύο σχόλια και τα αφήνουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού:

Γιάννης Καμαρινός: Μίλησες και εσύ που είσαι βρε το κοριτσάκι το καλό έλα να παίξουμε με της κούκλες βρε ουστ

Γιώργος Αντίνου: Οικογένεια μπορεί να υπάρξει μόνο με μια στοργική γυναίκα στο κέντρο της. Δυστυχώς κάποιοι δεν ευτύχησαν να το ζήσουνε αυτό και επιτίθονται στις γυναίκες νομίζοντας ότι θα γίνουνε περισσότερο άντρες!!

Δηλαδή ο Γιάννης Καμαρινός δεν είχε την ευτυχία να έχει μητέρα γι’ αυτό απευθύνθηκε απρεπώς στη Δροσιά Δημητρίου; Δηλαδή όσοι μεγάλωσαν ορφανοί από μητέρα επιτίθενται στις γυναίκες νομίζοντας ότι θα γίνουνε περισσότερο άντρες; Τα παιδιά που μεγάλωσαν στα ορφανοτροφεία χωρίς να έχουν ούτε μητέρα, ούτε πατέρα, τι είδους παιδιά είναι; Πραγματικά τι θέλει να πει αυτό το σχόλιο;

Σ.

Δροσιά Δημητρίου: Το προσβλητικό σχόλιο χαρακτηρίζει αυτόν που το κάνει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ