Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος δεν έμαθε πως είναι άλλο ο αντιδήμαρχος και άλλο ο...

Ο δήμαρχος δεν έμαθε πως είναι άλλο ο αντιδήμαρχος και άλλο ο εντεταλμένος;

Στην ανάρτηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, για συμπόρευση του Στέργιου Στεργιάδη με την παράταξή του, γράφει πως έχει «διατελέσει το 2014 εντεταλμένος (Αντιδήμαρχος)».

Ο κύριος Στεργιάδης δεν υπήρξε αντιδήμαρχος. Ήταν εντεταλμένος. Εντεταλμένος και αντιδήμαρχος δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Προφανώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Μανδαλιανός, μετά από κοντά τέσσερα χρόνια στη θέση του δημάρχου, δεν έμαθε ακόμη ότι άλλο είναι ο εντεταλμένος και άλλο ο αντιδήμαρχος είτε σκόπιμα παρουσιάζει στους διαδικτυακούς του φίλους τον κύριο Στεργιάδη ως πρώην αντιδήμαρχο.

Ίσως ο κύριος δήμαρχος να προσπαθεί να αντισταθμίσει την αποχώρηση της κυρίας Πεσματζόγλου με  την έλευση του κυρίου Στεργιάδη, οπότε είναι βολικό να ήταν αντιδήμαρχος ο κύριος Στεργιάδης, αλλά δεν ήταν.

Υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση, που, αν θα την ακούσουμε, δεν θα την ακούσουμε για πρώτη φορά. Μπορεί ο δήμαρχος να πει ότι το κείμενο το έγραψε ο συνεργάτης του και ότι ο ίδιος δεν πρόσεξε το λάθος. Και σ’ αυτήν την περίπτωση όμως ισχύει πως ούτε ο συνεργάτης του, μετά τόσα χρόνια στη θέση του συνεργάτη, δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στο δήμο.

Σ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ