Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Πρέπει να γίνει νέα κυκλοφοριακή μελέτη

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Πρέπει να γίνει νέα κυκλοφοριακή μελέτη

Στο Α’ μέρος της συνέντευξής του στη ΓΝΩΜΗ TV Κεντρικής Μακεδονίας και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στο κυκλοφοριακό, την έλλειψη πάρκινγκ και το πώς αυτά «φρενάρουν» την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

«Το πρώτο που πρέπει να γίνει στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου είναι μία νέα κυκλοφοριακή μελέτη και να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημα της στάθμευσης», είπε ο κύριος Αλεξανδρίδης.

«Υπάρχουν λύσεις, όπως το υπόγειο πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιού που παραμένει κλειστό, καθώς και ο χώρος πίσω από την Ι.Ν. Ευαγγελισμού, για τον οποίο υπάρχει παλαιότερη μελέτη για κατασκευή τριώροφου υπόγειου πάρκινγκ. Δυστυχώς, πληρώνουμε εμμονές της διοίκησης, που τη μία μας είπε ότι εκεί θα γίνει θέατρο, την άλλη κινηματογράφος, μετά στάση του μετρό…», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Την επόμενη δεκαετία θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το μετρό. Εάν δεν το καταφέρουμε, θα ερημώσει η αγορά μας», τόνισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης ολοκλήρωσε την αναφορά του στο κυκλοφοριακό πρόβλημα λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολύ καλή αγορά, αλλά δυστυχώς αυτή δεν παίρνει βοήθειες από τον Δήμο. Όταν έχεις κυκλοφοριακό πρόβλημα, δεν έχεις πάρκινγκ, σωστά πεζοδρόμια και φωτισμό, δεν μπορεί να αναπτυχθεί η αγορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ