Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν τρώμε κουτόχορτο κυρία Πεσματζόγλου»

«Δεν τρώμε κουτόχορτο κυρία Πεσματζόγλου»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση ως δημοτικής συμβούλου τής Φωτεινής Δεβετζή Πεσματζόγλου:

«Η κυρία Πεσματζόγλου έκανε προεκλογική εκστρατεία ως υποψήφια βουλευτής κρατώντας τη θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με το δήμαρχο να στηρίζει την υποψηφιότητά της.

Η κυρία Πεσματζόγλου δέκα μέρες μετά τις εθνικές εκλογές αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί γιατί διαφωνεί με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Πότε ακριβώς κατάλαβε ότι διαφωνεί με τη διοίκηση; Γιατί περίμενε να τελειώσουν οι εθνικές εκλογές για να το πει;

Δεν τρώμε κουτόχορτο κυρία Πεσματζόγλου. Στις επιστολές της παραίτησης από τη θέση της αντιδημάρχου και της ανεξαρτητοποίησης ως δημοτικής συμβούλου θα έπρεπε να προσθέσετε και την προσχώρησή σας στην παράταξη αχταρμά, για να μην κάνετε τον κόπο να γράψετε σύντομα άλλη επιστολή.

Όσο για τη μάχιμη αντιπολίτευση που θα κάνετε ως δημοτική σύμβουλος της παράταξης αχταρμά, ξεκινήστε από τον εαυτό σας και κάντε την αυτοκριτική σας που επί των ημερών σας ως αντιδημάρχου ΚΕΠ, υπέστη έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας και έκανε ενάμιση χρόνο να λειτουργήσει».

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και ανεξαρτητοποιήθηκε η Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου
Δήλωση του Αλέξανδρου Μανδαλιανού για την ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Πεσματζόγλου
Ο Δημήτρης Χριστάκης για την ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Πεσματζόγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ