Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καλή επιτυχία παιδιά…

Εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων 2023 για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός απευθυνόμενος στους μαθητές δήλωσε:

Αγαπητά μου παιδιά,

Στον Μαραθώνιο της ζωής και στον στίβο της δια βίου μάθησης, οι Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ είναι η πρώτη διαγωνιστική και προσωπική σας μάχη, δεν είναι όμως ούτε η μοναδική αλλά ούτε και η τελευταία.

Αφήνοντας πίσω σας το σχολικό περιβάλλον και περνώντας στην κοινωνία των πολιτών, θα διαπιστώσετε ότι η ζωή όλων μας, είναι ένας διαρκής πολυμέτωπος, πολυπρόσωπος και πολυεπίπεδος αγώνας, που μας οδηγεί όλους σε ένα καλύτερο μέλλον και σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με πρώτους εσάς την Νέα Γενιά που έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας και όλα τα εφόδια για κάνετε το αύριο πολύ καλύτερο από το σήμερα.

Αντιμετωπίστε την διαγωνιστική σας δοκιμασία με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Διώξτε «το άγχος των εξετάσεων» και οπλισθείτε με δύναμη και αισιοδοξία.

Με τις ευχές των γονέων σας, των καθηγητών σας και όλων ημών:

«Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλες και σε όλους»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ