Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤούμπαρε φορτηγό στο κεντρικότερο σημείο της Διαλογής

Τούμπαρε φορτηγό στο κεντρικότερο σημείο της Διαλογής

Πριν από λίγο τούμπαρε φορτηγό στο κεντρικότερο σημείο της Διαλογής, απέναντι από την είσοδο του Ναού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και λίγα μέτρα πιο μακριά από το Δημοτικό Σχολείο. Ευτυχώς εκείνην τη στιγμή δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο σημείο.

Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί και αυτό. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και κάτοικος της περιοχής, είχε κρούσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου για τον κίνδυνο ατυχήματος εξαιτίας της διέλευσης βαρέων οχημάτων μέσα από τη Διαλογή. Μόλις χθες έγραψε ξανά τα εξής σε ανάρτησή της στο facebook:

«Η αλήθεια είναι πως ο Δήμαρχος ήρθε και είδε τα χάλια μας. Προσπαθούμε μόνοι οι κάτοικοι εδώ να διαχειριστούμε μια κατάσταση απροσδόκητη. Μετά το κλείσιμο της εξόδου προς την Περιφερειακή, έκλεισε και η Θεμιστοκλή Σοφούλη( Για πόσο; Τι λέει η Σύμβαση και ο ανάδοχος του έργου; Ποια μελέτη στέλνει όλα τα βαριά οχήματα μέσα στον οικισμό; Μπορούν οι δρόμοι του οικισμού να στηρίξουν τόση κίνηση;) Αυτά κι άλλα πολλά….

Δήμαρχε περιμένουμε απαντήσεις και λύσεις».

Στην περιοχή της Διαλογής δεν αφήνουν ανοιχτά παράθυρα για δύο λόγους
Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει αντιπολίτευση για το ατύχημα στη Διαλογή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ