«Δεν μπορεί να κινδυνεύουν ζωές ανθρώπων και ο δήμος να μην λαμβάνει μέτρα»

0
213
TEST

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Τεληωρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, για το περιστατικό της ανατροπής φορτηγού στο κεντρικότερο σημείο της περιοχής της Διαλογής:

«Το περιστατικό της ανατροπής φορτηγού στο κεντρικότερο σημείο της περιοχής της Διαλογής είναι απίστευτο. Ένα βαρύ όχημα τούμπαρε στο κεντρικότερο σημείο μιας συνοικίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η περιοχή της Διαλογής είναι πολύ υποβαθμισμένη. Οι κάτοικοί της έχουν επανειλημμένως ζητήσει από τη νυν και από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου να ασχοληθούν με την περιοχή και τα προβλήματά της, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε. Επιπλέον αναφέρθηκαν πολλές φορές στο πρόβλημα της διέλευσης βαρέων οχημάτων μέσα από την κατοικημένη περιοχή.

Το σημερινό περιστατικό δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Υπήρχαν προειδοποιήσεις, αλλά δεν εισακούστηκαν. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο της Διαλογής, χτυπώντας, ευτυχώς ελαφρά, μια γυναίκα που περίμενε να πάρει παιδί από το σχολείο.

Τι άλλο περιμένει η διοίκηση του δήμου για να παρέμβει; Ο δήμος πρέπει πάρει άμεσα μέτρα, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να μην έχουμε επανάληψη του σημερινού ατυχήματος και προκειμένου να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ