Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που κατηγορεί τους άλλους για λαϊκισμό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που κατηγορεί τους άλλους για λαϊκισμό

Υπάρχει ένας υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που κατηγορεί τους υπόλοιπους για λαϊκισμό, επειδή δεν προτείνουν ρεαλιστικά και εφικτά πράγματα και δεν δεσμεύονται γι’ αυτά, όπως ο ίδιος κάνει.

Στο πλαίσιο λοιπόν του ρεαλισμού και του εφικτού, δεσμεύεται πως δεν θα επιτρέψει ενδοδημοτικές ανισότητες!

Βλέπει πουθενά ενδοδημοτικές ανισότητες; Βλέπει κάτι να γίνεται στην Κοινότητα του Ευόσμου και να μην γίνεται στην Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού; Δηλαδή κατά τη γνώμη του, η διοίκηση του δήμου κάνει έργα στην Κοινότητα Ευόσμου, ενώ δεν τα κάνει στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού;

Η ενιαία παρέλαση δεν μπορεί να δημιουργήσει και δεν έχει δημιουργήσει ενδοδημοτική ανισότητα. Η ενιαία παρέλαση αποδείχτηκε στην πράξη άστοχη γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουν οι δυο ξεχωριστές παρελάσεις. Σε καμιά περίπτωση όμως η ενιαία παρέλαση δεν δημιουργεί ενδοδημοτική ανισότητα.

Ενδοδημοτική ανισότητα δημιουργεί το γεγονός ότι από το Ελευθέριο Κορδελιό μπήκαν στο Υπερταμείο 62 ακίνητα και από τον Εύοσμο μόνο 1. Όμως γι’ αυτό φταίνε οι αυτοδιοικητικοί του Κορδελιού που δεν φρόντισαν να πάρουν τους τίτλους ιδιοκτησίας αυτών των ακινήτων. Ενδοδημοτική ανισότητα δημιουργεί το ΘΕΠΑΝ, όμως και γι’ αυτό φταίνε οι αυτοδιοικητικοί του Κορδελιού που δεν πήγαν να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας και αυτού του ακινήτου και να τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο. Ενδοδημοτιή ανισότητα δημιουργεί η δυσοσμία των ΕΛΠΕ, την οποία «λούζονται» περισσότερο οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά και γι’ αυτήν δεν φταίνε οι αυτοδιοικητικοί του Κορδελιού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που θέλει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τα ΕΛΠΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος που θέλει να χτιστούν οικοδομές μέσα στο στρατόπεδο Ζιάκα το οποίο βρίσκεται στο Ελευθέριο Κορδελιό, αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος μιλάει για ενδοδημοτικές ανισότητες μεταξύ Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού για να ψαρέψει στα θολά νερά του τοπικισμού.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ