Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κώστας Σωτηράκης έχει απάντηση και για το φυτεμένο λάστιχο στο φρεάτιο

Ο Κώστας Σωτηράκης έχει απάντηση και για το φυτεμένο λάστιχο στο φρεάτιο

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, είναι ο καλύτερος αντιδήμαρχος με διαφορά απ’ όλους τους άλλους, γιατί έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Ο Κώστας Σωτηράκης δεν είναι ο Κώστας Σωτηράκης. Είναι η μετενσάρκωση του Λυσία. Ο Κώστας Σωτηράκης είναι ο απαραίτητος αντιδήμαρχος σε μια διοίκηση σαν αυτήν του Κλεάνθη Μανδαλιανού, όπου συχνά πυκνά πρέπει να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα.

Ο Κώστας Σωτηράκης φιλοξενήθηκε στο «Μεσημεριανό Μαγκαζίνο» του Ράδιο Θεσσαλονίκη κι εκεί ρωτήθηκε για τη «φυτεμένη» ρόδα στο φρεάτιο που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Η απάντηση του αντιδημάρχου ήταν ότι η εσοχή δεν ασφαλτοστρώθηκε διότι πρόκειται για ηλεκτρολογικό φρεάτιο, από το οποίο όμως κλάπηκε το καπάκι και ότι κάτοικος της περιοχής για να «προστατέψει» διερχόμενους έβαλε μέσα ως προειδοποιητικό το λάστιχο.

Το χώμα στα οποίο είναι σφηνωμένο το λάστιχο ήταν στα φρεάτιο πριν μπει μέσα σ’ αυτό και η ρόδα; Εάν δεν ήταν μέσα στο φρεάτιο το χώμα, ο κάτοικος, αφού έβαλε μέσα τη ρόδα, κουβάλησε με το καροτσάκι χώμα και το έριξε μέσα στο ηλεκτρολογικό φρεάτιο για να σφηνώσει τη ρόδα; Εάν ήταν από πριν μέσα στο φρεάτιο το χώμα, ο κάτοικος το έβγαλε με το φτυάρι, έβαλε μέσα τη ρόδα και μετά ξανάβαλε το χώμα; Τα χόρτα γύρω από τη ρόδα τα μεταφύτεψε ο κάτοικος; Γιατί πότε πρόλαβαν να φυτρώσουν και χόρτα, αφού το καπάκι κλάπηκε λίγες μέρες πριν γίνει θέμα η ρόδα μέσα στο φρεάτιο;

«Οὐ πολλοῦ δέω χάριν ἔχειν, ὦ βουλή, τῷ κατηγόρῳ, ὅτι μοι παρεσκεύασε τὸν ἀγῶνα τουτονί». Θα μπορούσε ο κύριος Σωτηράκης να ξεκινήσει την απάντησή του στο ραδιόφωνο με την παραπάνω πρόταση. Θα έδινε μεγαλύτερο βάρος στην απάντησή του και άλλη διάσταση στη σάτιρα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ