Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να παρουσιάσει ως έργο τα αυτονόητα

Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να παρουσιάσει ως έργο τα αυτονόητα

Το συγκεκριμένο ακίνητο που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι πάνω στην οδό Μοναστηρίου. Απέχει 50 περίπου μέτρα από το Πολυλειτουργικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» και άλλα τόσα μέτρα από το παράρτημα του 1ου νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει σε ιδιώτη, δεν είναι περιφραγμένο και επί πολύ καιρό ήταν στα χάλια που φαίνονται στη φωτογραφία. Εστία μόλυνσης και απαράδεκτη εικόνα που έβλεπαν όλοι οι διερχόμενοι από την οδό Μοναστηρίου. Εικόνα που πρόσβαλε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και έδειχνε το επίπεδο λειτουργίας του.

Πριν μερικές ημέρες ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου καθάρισε το ακίνητο και έλαβε τη δέσμευση του ιδιοκτήτη πως θα το περιφράξει. Αντιδήμαρχος παρουσιάζει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τον καθαρισμό του οικοπέδου λες και ήταν έργο. Πραγματικά αυτή η διοίκηση σε λίγο θα αρχίσει να παρουσιάζει ως έργο και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Πάντως ο αντιδήμαρχος που παρουσιάζει τον καθαρισμό του ακινήτου στο προφίλ του στο facebook δεν είναι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας!

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο αντιδήμαρχος, δεν υπάρχει καμία που να τον δείχνει με το φτυάρι στο χέρι να καθαρίζει το οικόπεδο και αυτό είναι λάθος στην επικοινωνιακή του τακτική. Μια τέτοια φωτογραφία θα ήταν απαραίτητη για να πάρει θέση δίπλα στην άλλη φωτογραφία στην οποία με τον κουβά στο χέρι να βγάζει τα νερά από το πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ