Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ο Βαγγέλης Ηλιάδης θέτει υποψηφιότητα με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Γιατί ο Βαγγέλης Ηλιάδης θέτει υποψηφιότητα με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Διαβάζουμε στο προφίλ του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού στο facebook ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Ηλιάδης. Διαβάζουμε για την οικογενειακή κατάσταση του κυρίου Ηλιάδη, για το πτυχίο του, για την επαγγελματική του δραστηριότητα, για τις άλλες δραστηριότητές του.

Στην «Αγκίδα» έχει γραφτεί κι άλλες φορές ότι τους δημότες δεν τους ενδιαφέρουν η οικογενειακή κατάσταση, τα πτυχία, η επαγγελματική δραστηριότητα, τα ενδιαφέροντα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες είναι εάν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν παρουσία στα κοινά.

Όλα τα παραπάνω δεν ενδιαφέρουν τους δημότες προπαντός για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που κάθε τετραετία αλλάζουν παράταξη. Στην περίπτωση τέτοιων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τους δημότες δεν τους ενδιαφέρει ούτε εάν είχαν παρουσία στα κοινά και ποια ήταν αυτή.

Στην περίπτωση των δημοτικών συμβούλων που αλλάζουν τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα, αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες είναι σε ποια βάση άλλαξαν παρατάξεις; Ήταν γιατί οι παρατάξεις, στις οποίες βρίσκονταν πριν, δεν έμειναν πιστές στις προεκλογικές προγραμματικές τους διακηρύξεις;

Ο κύριος Βαγγέλης Ηλιάδης εξελέγη το 2014 με την παράταξη του Πέτρου Σούλα στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου, όπου διετέλεσε πρόεδρος. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, εγκαταλείποντας την παράταξη με την οποία ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου. Τώρα ο κύριος Ηλιάδης θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη Μανδαλιανού, η οποία διοικεί τον δήμο.

Μπορεί ο κύριος Ηλιάδης να απαντήσει γιατί εγκατέλειψε την παράταξη Σούλα και πήγε στην παράταξη Καμαρινού; Μπορεί να απαντήσει γιατί τόσα χρόνια που ο Γιάννης Καμαρινός ασκούσε σφοδρότατη κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού, δεν έκανε κάποια δήλωση προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση του; Υπάρχει κάποια απάντηση σ’ αυτά ή με το χαμόγελο στα χείλη αλλάζει παρατάξεις χωρίς να θεωρεί πως πρέπει να δώσει κάποια εξήγηση στους δημότες;

Κιμ. Ο.

Τι έκανε ο Βαγγέλης Ηλιάδης ως πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου;
Η Πασχαλίδου παραιτήθηκε, ο Ηλιάδης έμεινε μέχρι το τέλος πρόεδρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ