Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια άλλο ένα μήνα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χωρίς δύο αντιδημάρχους

Για άλλο ένα μήνα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χωρίς δύο αντιδημάρχους

Από την κάλπη της 21ης Μαΐου 2023 δεν προέκυψε κυβέρνηση κι έτσι σ’ ένα μήνα θα διεξαχθούν και πάλι εθνικές εκλογές. Αλίμονο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που έχει αντιδημάρχους την κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου και τον κύριο Σωτηράκη Κωνσταντίνο.

Η κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί στις προσεχείς εκλογές να μην υπάρχει σταυρός προτίμησης στους βουλευτές και να εκλέγονται με λίστα, αλλά δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι η κυρία Πεσματζόγλου θα αφήσει την μάχη των βουλευτικών εκλογών και θα ασχοληθεί με το δήμο. Ο κύριος Σωτηράκης Κωνσταντίνος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Και σ’ αυτήν την περίπτωση αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ο αντιδήμαρχος δεν θα ασχολείται με τις εθνικές εκλογές και θα ασχολείται με την αντιδημαρχία του.

Κοντολογίς, η διοίκηση Μανδαλιανού, που έτσι κι αλλιώς ήταν στον αυτόματο πιλότο, συνεχίζει για ακόμα ένα μήνα με δύο αντιδημάρχους να είναι τυπικά μόνο παρόντες στο δήμο, μόλις τέσσερις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση με διοίκηση Μανδαλιανού. Η κυρία Πεσματζόγλου και ο κύριος Σωτηράκης πανηγυρίζουν για τα εκλογικά αποτελέσματα των κομμάτων τους, αλλά στο δήμο, ως διοίκηση, δεν φρόντισαν να κάνουν ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, δεν φρόντισαν να κάνουν απολύτως τίποτα.

Την περίπτωση να παραιτηθούν από τις θέσεις των αντιδημάρχων για να δώσουν την μάχη των εθνικών εκλογών, είναι προφανές ότι ούτε που την σκέφτονται.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ