Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘέλει να κάνουμε ο κύριος Ανδρεάδης τέτοια σύγκριση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Θέλει να κάνουμε ο κύριος Ανδρεάδης τέτοια σύγκριση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Ο υποψήφιος βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Ανδρεάδης ζήτησε από το ακροατήριο, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, να συγκρίνει τις τετραετίες 2015-2019 και 2019- 2022.

Αλήθεια θέλει ο κύριος Ανδρεάδης να γίνει μια τέτοια σύγκριση από κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Αλήθεια θέλει ο κύριος Ανδρεάδης να συγκριθεί η τετραετία 2019-2022 στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με οποιαδήποτε άλλη;

Ο κύριος Ανδρεάδης απάντησε μόνος του στην ερώτηση συγκρίνοντας τις δυο τετραετίες στο επίπεδο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και λέγοντας πόσο παραγωγική ήταν η τετραετία 2019-2022 και πόσο καταστροφική ήταν η τετραετία 2015-2019.

Κατά την τετραετία 2015-2019 χρηματοδοτήθηκε η ανέγερση δύο σχολείων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Ανδρεάδης μάλιστα μέχρι πρότινος επαίρονταν γι’ αυτό, επειδή ήταν στέλεχος εκείνης της διοίκησης του δήμου.

Κατά την τετραετία 2019-2022 στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Πιο μαύρη τετραετία δεν υπάρχει για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου από την τελευταία. Εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ δόθηκαν για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και αυτή ακόμα δεν έχει αρχίσει. Στο δήμο μας δόθηκαν 413.000 ευρώ (22,81%) λιγότερα από αυτά που έπρεπε να πάρει για την αντιμετώπιση του covid. Ο δήμος μας βρέθηκε σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού μόνος από ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα για περίπου δύο εβδομάδες, με επιπλέον καταστροφικές συνέπειες για τους επαγγελματίες του τόπου, οι οποίοι δεν έλαβαν καμία ενίσχυση γι’ αυτήν την αδικία. Προσφάτως ο Αγροτικός Αστέρας, η μεγάλη ομάδα του δήμου, αντί να παίζει στη Super League 2, έπεσε στην ερασιτεχνική κατηγορία με κατάφορη σε βάρος του αδικία.

Θέλει πραγματικά ο κύριος Ανδρεάδης να συνεχίσουμε τη σύγκριση της τελευταίας τετραετίας για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ