Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διασταύρωση Μαιάνδρου με 25ης Μαρτίου απαντά πώς σκοτώθηκε το κορίτσι στην...

Η διασταύρωση Μαιάνδρου με 25ης Μαρτίου απαντά πώς σκοτώθηκε το κορίτσι στην Καλλιθέα

Επειδή μετά το χθεσινό τραγικό περιστατικό στην Καλλιθέα όπου ένα 12χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του χτυπημένο από αυτοκίνητο, υπάρχουν πάρα πολλοί που αναρωτιούνται πώς έγινε το περιστατικό, ας σταθούν για λίγη ώρα στη διασταύρωση των οδών Μαιάνδρου και 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο και θα καταλάβουν. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τέτοιες διασταυρώσεις.

Δίνουμε μάχη για να περάσουμε τη διάβαση της οδού Μαιάνδρου στο ύψος της 25ης Μαρτίου. Στους δέκα ή και στους είκοσι οδηγούς ίσως να βρεθεί ένας που δεν θα επιταχύνει μόλις μας δει να πατάμε τη διάβαση. Στους δέκα ή και στους είκοσι οδηγούς ίσως να βρεθεί ένας που θα σταματήσει να περάσουμε. Όταν συμβαίνει αυτό και αρχίζουμε να τον ευχαριστούμε παρατεταμένα επειδή μας άφησε, μας κοιτάζει περίεργος προφανώς νομίζοντας ότι είμαστε ανισόρροποι.

Χθες προσπαθούσαμε να διασταυρώσουμε τη συγκεκριμένη διάβαση με το γιατρό. Από την απέναντι πλευρά προσπαθούσε να κάνει το ίδιο μια μαμά έχοντας το μωρό στο καροτσάκι. Ήταν απίστευτο αυτό που γινόταν. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. Πριν μερικές ημέρες έγινε το ίδιο πράγμα με άλλη μαμά με καροτσάκι. Άλλες φορές αυτό συμβαίνει με ηλικιωμένους ή με παιδιά.

Κάπως έτσι σκοτώθηκε το παιδί χθες.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ