Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήλωση της Μαρίας Μανούκα για την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών...

Δήλωση της Μαρίας Μανούκα για την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών…

Την παρακάτω δήλωση για την ημέρα της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης των λαών έκανε η υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Μανούκα:

«78 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και μία ημέρα από την επίσημη συμπόρευση μαζί μου επαναστατών συνδικαλιστών, τιμούμε την Ημέρα της αντιφασιστικής νίκης και επαναλαμβάνουμε το ιστορικό σύνθημα “Ποτέ πια πόλεμος-Ποτέ πια φασισμός!”.

Σαν σήμερα η κόκκινη σημαία καρφώθηκε στην καρδιά του τέρατος του φασισμού, όπως η δική μας σημαία, με απόχρωση επαναστατικού συνδικαλισμού, θα καρφωθεί στις αρχές του Οκτώβρη στην καρδιά του κατεστημένου που κατατρώγει το δήμο μας.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, θα ήθελα να δηλώσω πως μαζί με τον επαναστατικό συνδικαλισμό τιμώ και την 1η Μάη που απ’ τη Βαστίλη ξεκινούσαν οι καρδιές των φοιτητών, χίλιες σημαίες κόκκινες, μαύρες, ο Φεντερίκο, η Κατρίν και η Σιμόν.

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί ζήτω η νίκη, όχι της Σαμοθράκης, ούτε η Άπτερος. Ζήτω η αντιφασιστική νίκη του 1945 και η νίκη σε βάρος του κατεστημένου που θα πετύχει η παράταξή μας τον Οκτώβρη του 2023. Ζήτω και ο επαναστατικός συνδικαλισμός που συμπορεύεται μαζί μας, ζήτω οι επαναστάτες συνδικαλιστές που κατάλαβαν πως μόνο μαζί μου τα όνειρά μας θα γίνουν εφιάλτες του κατεστημένου».

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1: Φυσικά το παραπάνω κείμενο είναι σκωπτικό και δεν είναι δήλωση της Μαρίας Μανούκα.

ΥΓ2: Εάν θελήσει όμως να το οικειοποιηθεί, μπορεί ελεύθερα. Δεν θα διεκδικήσουμε πνευματικά δικαιώματα.

ΥΓ3: Δεν γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει τελικά τις δημοτικές εκλογές, αν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες με όλα όσα γίνονται σίγουρα τις έχει η σάτιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ