Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροτροπή της Μαρίας Μανούκα για εγγραφή στα δημοτολόγια του δήμου

Προτροπή της Μαρίας Μανούκα για εγγραφή στα δημοτολόγια του δήμου

Προτροπή της Μαρίας Μανούκα στους κατοίκους του Κορδελιού και του Ευόσμου να εγγραφούν στα δημοτολόγια του δήμου

Καμπάνια στα social media προκειμένου οι κάτοικοι του Κορδελιού και του Ευόσμου να εγγραφούν στα δημοτολόγια του δήμου ξεκίνησε η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού -Ευόσμου» Μαρία Μανούκα. Μέσω video που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα η υποψήφια Δήμαρχος περιγράφει τα τρία απλά και γρήγορα βήματα που απαιτούνται προκειμένου κάποιος/α να γίνει δημότης Κορδελιού -Ευόσμου, για να ψηφίσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Οι ενδιαφερόμενοι για μεταδημότευση θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή κάποιος εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους στο ΚΕΠ του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, έχοντας μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, εκκαθαριστικά των δυο τελευταίων ετών και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ (από πάροχο ενέργειας, ΕΥΑΘ ή λογαριασμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου).

«Αγαπούμε τον τόπο μας με πράξεις. Προτρέπω όλες και όλους τους κατοίκους του Κορδελιού και του Ευόσμου που δεν είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του δήμου μας, να προχωρήσουν σε αυτήν την απολύτως απαραίτητη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας κίνηση. Από τη στιγμή που η ζωή και τα όνειρα τα δικά τους και των παιδιών τους είναι συνδεδεμένα με τον τόπο μας, καλό θα ήταν να γίνουν και επίσημα συνδημότες μας.

Με τον τρόπο αυτόν ενισχύουν τη δυναμική του δήμου και αποκτούν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Με λίγα λόγια γίνονται συμμέτοχοι στο μέλλον του τόπου που κατοικούν και παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους» δήλωσε σχετικά η Μαρία Μανούκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ