Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠολιτική ανηθικότητα της διοίκησης Μανδαλιανού στην Κοινότητα Ευόσμου

Πολιτική ανηθικότητα της διοίκησης Μανδαλιανού στην Κοινότητα Ευόσμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού «Με Ήθος και με Όραμα», θυμίζει τον Βασίλη Αυλωνίτη στην ταινία «Η ωραία των Αθηνών».

Σ’ εκείνην την ταινία ο Ζάχος Μαρκάς (Βασίλης Αυλωνίτης) είναι πρόεδρος του Συλλόγου «Πνεύμα και Ηθική» και ζαλίζει τον κόσμο επαναλαμβάνοντας την φράση «πνεύμα και ηθική», ενώ ο ίδιος δεν είναι ούτε του πνεύματος, ούτε της ηθικής.

Σαν τον Ζάχο Μαρκά, αλλά σε πολιτικό επίπεδο η διοίκηση Μανδαλιανού, μας τάραξε με το σύνθημα «Με Ήθος και με Όραμα», για να κάνει μια απίστευτη πολιτική ανηθικότητα στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου.

Στις 2 Νοεμβρίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου υποδέχτηκε στην παράταξή του μετά βαΐων και κλάδων τον πρώτο σε ψήφους κοινοτικό σύμβουλο της παράταξης Καμαρινού, τον Βασίλη Χατζηβρέττα.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το επίσημο πρακτικό της 3ης Μαΐου 2023 για την εκλογή προέδρου στην Κοινότητα Ευόσμου:

Στο απόσπασμα που μόλις διαβάσατε, ο κύριος Βασίλης Χατζηβρέττας αναφέρεται ως σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού. Είναι γιατί ο κύριος Χατζηβρέττας μετάνιωσε και δεν συμπορεύεται πια με την παράταξη Μανδαλιανού; Όχι. Είναι γιατί ο κύριος Χατζηβρέττας δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καμαρινού και ενώ βρίσκεται πλέον στην παράταξη Μανδαλιανού, στο Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου εμφανίζεται ως μέλος της παράταξης Καμαρινού.

Υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Κοινότητας μπορούσαν να θέσουν ο πρώτος σε σταυρούς της διοίκησης και ο πρώτος σε σταυρούς της μείζονος αντιπολίτευσης. Έτσι και επειδή ο κύριος Χατζηβρέττας δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καμαρινού, η διοίκηση Μανδαλιανού βρέθηκε με δύο υποψήφιους προέδρους, μη δίνοντας το δικαίωμα στην αντιπολίτευση να διεκδικήσει μια θέση που ο νόμος της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει. Εάν αυτό δεν είναι πολιτική ανηθικότητα, τότε τι είναι;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ