Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠλήρωνε κορόιδο δημότη Κορδελιού Ευόσμου

Πλήρωνε κορόιδο δημότη Κορδελιού Ευόσμου

Πληρώσαμε ως δημότες για να χτιστούν τα κτήρια στο ΘΕΠΑΝ και να διαμορφωθεί ο χώρος και μας είπαν πως πρέπει να πληρώσουμε ενοίκιο γι’ αυτά γιατί ο χώρος δεν ήταν δικός μας, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως είναι δικός μας.

Πληρώσαμε ως δημότες για να γίνει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, αλλά αυτό φτιάχτηκε σε χώρο των ΕΛΠΕ και όταν έληξε η σύμβαση, ο δήμος δεν διεκδίκησε το χώρο γιατί, όπως είπε η τότε διοίκηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εξαιτίας της SEVESO και γιατί τα ΕΛΠΕ θα έχτιζαν άλλο κλειστό γυμναστήριο στο δήμο, όπου τους υποδείκνυε ο δήμος. Τελικά, με βάση απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν ισχύει ότι ο χώρος δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εξαιτίας της SEVESO γιατί αυτή δεν έχει νομική ισχύ. Επίσης τα ΕΛΠΕ δεν έχτισαν άλλο κλειστό γυμναστήριο στο δήμο.

Πληρώσαμε ως δημότες να φτιαχτούν τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή και μας είπανε πως πρέπει να πληρώσουμε από πάνω και ενοίκιο γι’ αυτά τα γήπεδα, γιατί τα γήπεδα δεν είναι του δήμου αλλά είναι του κράτους, λες και ο δήμος δεν είναι κράτος.

Πληρώνουμε ως δημότες τις αποζημιώσεις για τις οικοδομές Κουτελιάν, εξαιτίας προφανώς λαθών και παραλείψεων διοικήσεων του δήμου, αλλά ο δήμος δεν φρόντισε οι οικοδομές να περιέλθουν στην κυριότητά του. Ούτε καν έχει κάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες επί ολόκληρα χρόνια.

Πλήρωνε κορόιδο δημότη Κορδελιού Ευόσμου

Βασίλης Κιμ.

Οι οικοδομές Κουτελιάν δεν έχουν περιέλθει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Απάντηση του αντιδημάρχου Οικονομικών για τις οικοδομές Κουτελιάν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ