Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Έχω καταντήσει επαίτης

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Έχω καταντήσει επαίτης

Κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2023, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος είπε πως έχει καταντήσει επαίτης γιατί:

  • Ζήτησε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, την πρόταση της διοίκησης του δήμου για το στρατόπεδο Ζιάκα και δεν του την έδωσε.
  • Ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Ρούμελη, την πρόταση της διοίκησης του δήμου για το στρατόπεδο Ζιάκα και δεν του την έδωσε.
  • Ζήτησε από τον δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό, την πρόταση της διοίκησης του δήμου για το στρατόπεδο Ζιάκα και δεν του την έδωσε.

Επιπλέον ο κύριος Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στο υπόμνημα που έδωσε η διοίκηση στον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στο δήμο, και την οποία ακόμη δεν έχει δώσει στους δημοτικούς συμβούλους.

Επαίτης λοιπόν ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης για τα αυτονόητα, επαίτες και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Σήμερα, 3 Μαΐου 2023, δύο εβδομάδες μετά τη συνεδρίαση της 19ης Απριλίου, συνεδριάζει πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο. Για να δούμε τι έδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού από τα έγγραφα που ζήτησε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και τι δεν έδωσε.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ