Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχετικά με τους μοναδικούς επισκέπτες της «Αγκίδας» και τα παραμύθια ορισμένων

Σχετικά με τους μοναδικούς επισκέπτες της «Αγκίδας» και τα παραμύθια ορισμένων

Η «Αγκίδα» από την 1η Ιανουαρίου 2023 μέχρι και αυτή τη στιγμή, σε λιγότερο δηλαδή από τέσσερις μήνες, είχε 29.864 μοναδικούς επισκέπτες, με βάση τα στοιχεία του προγράμματος google analytics.

Η «Αγκίδα» είναι μια καθαρά τοπική εφημερίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με θέματα που αφορούν το δήμο κατά 99%. Στην «Αγκίδα» δηλαδή θα βρει ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ, σχόλια που τον ενδιαφέρουν μόνο κάποιος ο οποίος θέλει να γνωρίζει τι γίνεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Επειδή ορισμένοι διαδίδουν παραμύθια σχετικά με το ότι η επισκεψιμότητα ανεβαίνει ανοίγοντας και κλείνοντας το router, επειδή κάθε φορά αυτό δίνει άλλη διεύθυνση IP, θα πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχουν εταιρείες που όσες φορές και να ανοιγοκλείσεις το router θα σου δώσουν την ίδια IP. Υπάρχουν άλλες εταιρείες που όσες φορές και να ανοιγοκλείσεις το router ίσως να σου δώσουν δυο διαφορετικές IP. Οι διευθύνσεις IP δεν είναι πασατέμπος για να μοιράζονται με τη σέσουλα. Η google επίσης έχει δικλείδες ασφαλείας προκειμένου η επισκεψιμότητα που δίνει να είναι ακριβής. Τελικά όσες εργατοώρες και να διαθέσει κανείς για να κοροϊδέψει το σύστημα καταγραφής επισκεψιμότητας, δεν πρόκειται να το κάνει σε βαθμό που να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα παρά μόνο ελάχιστα και ασήμαντα.

Το πρόγραμμα google analytics είναι το πιο αξιόπιστο που κυκλοφορεί για την καταγραφή της επισκεψιμότητας. Εάν κάποιος γνωρίζει άλλο πιο αξιόπιστο πρόγραμμα από αυτό, ας μας το υποδείξει προκειμένου να χρησιμοποιούμε εκείνο.

Η «Αγκίδα» κατέκτησε τη θέση της στη συνείδηση των κατοίκων του δήμου με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με τις μάχες που έδωσε μέσα από την αρθρογραφία για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών. Θα ήταν βολικό να μην υπάρχει η «Αγκίδα» γιατί κάποιοι θα μπορούσαν με ευκολία να παρουσιάζουν ιπτάμενους γαϊδάρους.

Ορισμένοι παραμυθάδες αποφάσισαν να πάρουν τον κατήφορο διαδίδοντας παραμύθια για την επισκεψιμότητα στη βάση μυθοπλασιών για ανοιγοκλεισίματα των routers. Ορισμένοι αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν κάποιους άλλους που εδώ και χρόνια τους καταγγέλλουν πως ήταν μεγάλοι ιντριγκαδόροι και κουτσομπόληδες γι’ αυτό το διέλυσαν το «μαγαζί». Τελικά κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του όσο κι αν προσπαθήσει.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ