Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η κυρία Μανούκα ψαρεύει ψήφους σε… θολά νερά»

«Η κυρία Μανούκα ψαρεύει ψήφους σε… θολά νερά»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Θα ήταν πραγματικά αστεία, αν δεν ήταν επικίνδυνη, η πολιτική που ακολουθεί η κυρία Μανούκα προκειμένου να ψαρέψει ψήφους σε… θολά νερά.

Με ανάρτηση στη σελίδα της, εγκαλεί τη δημοτική αρχή για ένα πρόβλημα το οποίο παραμένει άλυτο επί πάρα πολλά χρόνια και για το οποίο παρότι έχει δρομολογηθεί λύση από την παρούσα διοίκηση, είτε την αγνοεί, είτε προσποιείται για λόγους αποπροσανατολιστικούς-προπαγανδιστικούς πώς δεν γνωρίζει. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο είναι εξίσου προβληματικά…

Η εν λόγω υποψήφια, λοιπόν, το περασμένο Σάββατο ανακάλυψε τον… τροχό στο ΔΑΚ Ευόσμου, διαπιστώνοντας ότι μία νεροποντή στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Elite League-Eρρίκος Ντινάν, μεταξύ των ομάδων Αίας Ευόσμου-Ερμής Σχηματαρίου, είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, εξαιτίας εισροής υδάτων από τη στέγη.

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται στη δημοτική αρχή και σε εμένα προσωπικά, με τρόπο που δεν την τιμά, παραπληροφορώντας τους δημότες (όπως είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν για το θέμα των σχολικών μονάδων και σε πολλές άλλες περιπτώσεις), σεβόμενος τον εαυτό μου και τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, θα διατηρήσω το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης ενημερώνοντάς την ότι το έργο ανακατασκευής και στεγανοποίησης της στέγης του ΔΑΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και έχει προϋπολογιστεί από την παρούσα διοίκηση στα 310.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των τηλεσκοπικών κερκίδων.

Επίσης, την ενημερώνω ότι το ΔΑΚ θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό κατά τη διάρκεια των εργασιών, αλλά για τη διευκόλυνση των ομάδων και σε συνεννόηση μαζί τους, παρέμεινε ανοιχτό για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο πρόγραμμά τους.

Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου από τον ανάδοχο είναι η 09/10/2023, ωστόσο αναμένεται να παραδοθεί πολύ νωρίτερα, αφού ήδη έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών και απομένει η τοποθέτηση των πολυκαρβουνικών και των καινούριων πάνελ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, λοιπόν, την οποία η κυρία Μανούκα χαρακτηρίζει “επικίνδυνη”, σε μία ακόμη περίπτωση παρενέβη για να λύσει ένα πρόβλημα που είχε διαιωνιστεί και υποβάθμιζε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε σωματεία και δημότες.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι παρά την πανδημία, το ελλιπές προσωπικό και τους περιορισμένους πόρους, το προηγούμενο διάστημα η διοίκηση Μανδαλιανού υλοποίησε μια σειρά αναγκαίων παρεμβάσεων στο ΔΑΚ, τοποθετώντας καθίσματα στις κερκίδες, καινούριο ηλεκτρονικό πίνακα, παρκέ και όργανα πιλάτες στην αίθουσα 68, μόνωσε και στεγανοποίησε τις αποθήκες, βελτίωσε την αίθουσα υποδοχής με καινούρια έπιπλα, έδωσε λύση στο πρόβλημα του ζεστού νερού τοποθετώντας ταχυθερμαντήρες φυσικού αερίου και έβαλε 15 καινούρια κλιματιστικά για την ψύξη και θέρμανση του γυμναστηρίου.

Η κυρία Μανούκα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που μας κουνάνε το δάχτυλο, ας ψάξουν αλλού για “ανίκανους” και “επικίνδυνους”. Ας τους ψάξουν στις παρατάξεις τους, ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στην προηγούμενη διοίκηση και σήμερα βρίσκονται στο συνδυασμό τους, ας τους ψάξουν στους πολιτικούς τους μέντορες και ας τους ρωτήσουν γιατί δεν μερίμνησαν για τη στέγη του ΔΑΚ και γιατί το άφησαν να ρημάζει όταν διοικούσαν το δήμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ