Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν εξέλεξε πρόεδρο η Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού με ευθύνη της διοίκησης

Δεν εξέλεξε πρόεδρο η Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού με ευθύνη της διοίκησης

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Παρόντες ήταν οι σύμβουλοι Σκορδαλού Αναστασία και Μαριούλα Παναγιώτα της παράταξης Καμαρινού, Στεφανίδης Αθανάσιος της παράταξης Σούλα, Γεωργιάδου Μαρία της παράταξης Κοκονά και ο νυν πρόεδρος Πέτρος Μεσθανέας της παράταξης Μανδαλιανού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση έχει 4 συμβούλους από τους 11 του Συμβουλίου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Οι τρεις δηλαδή σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού απουσίαζαν, πράγμα που σημαίνει πως, κατά πάσα πιθανότητα, δεν στηρίζουν τον Πέτρο Μεσθανέα για πρόεδρο της Κοινότητας.

Δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Κοινότητας έχει ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της διοίκησης που είναι ο κύριος Μεσθανέας και ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης που είναι η κυρία Σκορδαλού Αναστασία.

Προφανώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να εκλέξει τον πρόεδρο που θέλει στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, προφανώς η προεδρεία της Κοινότητας θα βρεθεί στα χέρια άλλης παράταξης και πιθανότατα θα δούμε κοινοτικούς συμβούλους της διοίκησης να μεταπηδούν σε άλλη παράταξη. Αυτά θα επιβεβαιωθούν όταν τελικά το Συμβούλιο της Κοινότητας συνεδριάσει για να εκλέξει πρόεδρο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού πνέει τα λοίσθια και αυτό φαίνεται στην εικόνα που παρουσίασαν τα δύο Συμβούλια των Κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού με την έλλειψη απαρτίας στις συνεδριάσεις για εκλογή προέδρου.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ