Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί υπάρχουν στην «Αγκίδα» συνεχώς άρθρα για ίδια θέματα;

Γιατί υπάρχουν στην «Αγκίδα» συνεχώς άρθρα για ίδια θέματα;

Απορούν ορισμένοι γιατί στην «Αγκίδα» υπάρχει συνεχής αρθρογραφία για ορισμένα θέματα. Απορούν επειδή θα ήταν βολικό γι’ αυτούς να αναδεικνύονται ζητήματα σαν φωτοβολίδες και να χάνονται. Ξέρουν πολύ καλά γιατί γίνεται αυτό κι ας παριστάνουν τους απορημένους. Αλλά αφού μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν, πρέπει να πάρουν μια απάντηση.

Υπάρχει συνεχής αρθρογραφία για το ΘΕΠΑΝ προκειμένου να μην «πετάξει» από τα ιδιοκτησιακά στοιχεία του δήμου. Πλέον η υπόθεση έχει μπει σε καλό δρόμο, πλην όμως μέχρι να εγγραφεί το ακίνητο στα ιδιοκτησιακά στοιχεία του δήμου, η «Αγκίδα» δεν θα σταματήσει να γράφει γι’ αυτό.

Υπήρχε συνεχής αρθρογραφία για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή προκειμένου να μην πληρώσει ενοίκιο ο δήμος γι’ αυτά, όπως και τελικά δεν πλήρωσε.

Υπήρχε συνεχής αρθρογραφία για να μην στοιβαχτούν οι μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου, όπως και τελικά δεν στοιβάχτηκαν.

Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει αρθρογραφία για τα οικόπεδα που έχει περιφράξει η ΕΥΑΘ, τα οποία διεκδικεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και το θέμα έχει ξεχαστεί. Αλήθεια τι συμβαίνει με τα συγκεκριμένα οικόπεδα και τι ενέργειες έχει κάνει ο δήμος; Μάλλον πρέπει να αρχίσει ξανά η αρθρογραφία και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Έγινε κατανοητό τώρα από ορισμένους γιατί δεν σταματάει η «Αγκίδα» να αναφέρεται σε κάποια θέματα;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ